10 αξιολάτρευτες ιδέες για παιδικό δωμάτιο!

0
παιδικό δωμάτιο ζωάκια

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το παιδικό δωμάτιο με θέμα τα ζωάκια. Είναι ένα ντεκόρ που είναι κλασσικό και μπορείς να το διαμορφώσεις όπως εσύ θες. Μπορείς να τοποθετήσεις ζωάκια και αλλά λούτρινα που θα δώσουν χαρά.

Το παιδικό δωμάτιο με θέμα τα ζωάκια δεν είναι μόνο χαριτωμένο αλλά και ευέλικτο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά χρώματα και διαφορετικά στυλ αλλά και αντικείμενα για να φτιάξεις το δωμάτιο που θες.

παιδικό δωμάτιο με ζωάκια

Ας δούμε κάποιες υπέροχες ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιδικό δωμάτιο. Το να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο δωμάτιο δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.

Δάσος

Μπορείς να δημιουργήσεις κάτι τόσο μοναδικό με χρώμα κιμωλίας. Μπορείς να φτιάξεις ένα δάσος και να έχεις διάφορα ζωάκια σε κάδρα ή και σε παιχνίδια. Αυτή η διχρωμία λευκού και μαύρου ταιριάζει απόλυτα. Επίσης, μπορείς να βάλεις όσο χρώμα θες στο δωμάτιο.

παιδικό δωμάτιο δάσος

Μοναδικά χαριτωμένο

Ένας ακόμη τρόπος για να φτιάξεις το παιδικό δωμάτιο είναι να τοποθετήσεις μια ταπετσαρία σε γήινες αποχρώσεις. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις και ένα πλαστικό δέντρο για να έχεις το αποτέλεσμα που θες. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει μια φυσική ενέργεια στο δωμάτιο.

παιδικό δωμάτιο χαριτωμένο

Αλεπού

Μπορείς επίσης να φτιάξεις ένα δωμάτιο με θέμα την αλεπού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πορτοκαλί αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει βέβαια πως στο υπόλοιπο δωμάτιο θα υπάρχουν ουδέτερες αποχρώσεις για να υπάρχει ομοιομορφία.

παιδικό δωμάτιο αλεπού

Τσίρκο

Στο τσίρκο υπάρχουν πάρα πολλά ζωάκια. Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις πολλά ζωάκια στο παιδικό δωμάτιο; Μπορείς να δημιουργήσεις ένα βίντατζ, δωμάτιο με ελέφαντες, τίγρης αλλά και ελαφαντάκια για αυτό το δωμάτιο.

παιδικό δωμάτιο τσίρκο

Το έξω μέσα

Μπορείς να φτιάξεις ένα παιδικό δωμάτιο με μπόχο θέμα. Μπορείς να τοποθετήσεις πολλά εσωτερικά πλαστικά φυτά, μαξιλάρες και υπέροχες υφές χωρίς αν περιέχονται πολλά συνθετικά. Θα έχεις ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

παιδικό δωμάτιο το έξω μέσα

Λαγουδάκια

Έχετε την δυνατότητα να βάψετε το δωμάτιο σε απαλή ροζ απόχρωση και να δώσετε ένα θέμα τοποθετώντας λαγουδάκια. Είναι τέλειο για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο. Σε συνδυασμό με το λευκό είναι απλά υπέροχο.

παιδικό δωμάτιο λαγουδάκια

Μαϊμούδες

Ένας ακόμη τρόπος είναι να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία με παιχνιδιάρικες μαϊμούδες επάνω σε δέντρα. Ο υπόλοιπος χώρος όμως θα πρέπει να είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις για να υπάρχει αντίθεση με την ταπετσαρία.

παιδικό δωμάτιο μαϊμούδες

Μέσα στο δάσος

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα θυμίζει τη Νάρνια. Θα είναι ένας χώρος λες και είναι σε παραμύθι. Τοποθέτησε μια ταπετσαρία δάσους σε ασπρόμαυρη απόχρωση και δώσε χρώμα με τα υπόλοιπα αντικείμενα.

παιδικό δωμάτιο μέσα στο δάσος

Μπορείς να ζωντανέψεις το παιδικό δωμάτιο με παιχνίδια, βιβλία και πολύχρωμα αντικείμενα που θα γεμίσουν τον χώρο. Στο τέλος, ακόμη κι εσείς θα αισθάνεστε σαν παιδιά.

Αρκουδίτσες

Ένας ακόμη τρόπος είναι να φτιάξεις ένα δωμάτιο που θα είναι απλά τέλειο για ύπνο. Μπορείς να βάλεις ουδέτερα χρώματα, όπως απαλό γκρι και καφέ, χαλιά και ριχτάρια που θα δίνουν μια ζεστασιά στο δωμάτιο. Τι πιο ωραίο από τον ύπνο;

παιδικό δωμάτιο αρκουδίτσες

Φάλαινες και δελφίνια

Οι φάλαινες και τα δελφίνια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φτιάξεις το παιδικό δωμάτιο. Μπορείς να κολλήσεις αυτοκόλλητα και να δώσεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Τα πλάσματα της θάλασσας είναι εξίσου μια υπέροχη επιλογή για το παιδικό δωμάτιο!

παιδικό δωμάτιο φάλαινες δελφίνια

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here