5 φυτά που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι σου το 2024

0
φυτά για καλοτυχία

Το ήξερες πως τα φυτά πέρα από την αισθητική και την ομορφιά μπορούν να προσφέρουν κι άλλα πράγματα; Τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να προσελκύουν υγεία, πλούτο, αγάπη, ευημερία και γενικά τύχη στο σπίτι σου.

φυτά για καλοτυχία 2019

Εάν λοιπόν πέρα από ομορφιά θα ήθελες τα φυτά να φέρνουν καλοτυχία τότε καλό θα ήταν να έχεις κάποιο από αυτά τα φυτά.

Καστανιά του Μαλαμπάρ

Η συγκεκριμένη καστανιά προσφέρει όχι μόνο θετική ενέργεια αλλά πλούτο και ευημερία μέσα στο σπίτι. Μπορείς να την έχεις μέσα στο σπίτι είτε σε μικρή γλάστρα, είτε και σε μεγάλη.

φυτά που φέρνουν καλοτυχία καστανιά

Το καλό με το συγκεκριμένο είδος είναι ότι μπορεί να μεγαλώσει εύκολα, δεν χρειάζεται πολύ ήλιο και νερό. Μεγαλώνει εύκολα και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να το καταφέρεις. Είναι και αυτό ένα από τα φυτά που φέρνουν καλοτυχία.

Τυχερά μπαμπού

Σύμφωνα με το Feng Shui τα μπαμπού φέρνουν αμέσως καλοτυχία στο σπίτι. Κάθε βλαστός μπαμπού είναι εξίσου σημαντικός και παίζει σημαντικό ρόλο για το σπίτι. Τοποθέτησε το μπαμπού σε ένα βάζο με νερό και πέτρες.

Για να έχεις ευτυχία, πλούτο και μακροβιότητα τοποθέτησε 3 βλαστούς μέσα στο βάζο. Οι 5 βλαστοί είναι για τον πλούτο, οι 6 βλαστοί είναι για την καλοτυχία, οι 7 για την υγεία.

φυτά για καλοτυχία μπαμπού

Για την ανάπτυξη μπορείς να τοποθετήσεις 8 και τέλος οι 10 βλαστοί είναι για ότι θα ήθελες να έχεις στην ζωή σου. Σε περίπτωση που θα ήθελες να έχεις υγεία και πλούτο τότε θα πρέπει να έχεις ένα μεγάλο βάζο γιατί θα χρειαστείς 21 μπαμπού.

Φρόντισε πολύ καλά το φυτό, άλλαζε του νερό αρκετά συχνά και μην το έχεις συνέχεια στον ήλιο. Τα μπαμπού μεγαλώνουν καλά σε υγρά και ψυχρά κλίματα. Είναι ένα από τα φυτά που φέρνουν καλοτυχία.

Ορχιδέα

Σαν λαός έχουμε συσχετίσει την ορχιδέα με τη γονιμότητα και την αρρενωπότητα. Αυτό το λουλούδι έχει ένα μοναδικό άρωμα και πιστεύεται πως φέρνει αγάπη, ρομαντισμό και κρατάει τις αληθινές φιλίες ζωντανές.

φυτά για καλοτυχία ορχιδέα

Η παρουσία μιας ορχιδέας στο σπίτι ηρεμεί την ψυχή και φέρνει και γαλήνη. Όπου υπάρχει αγάπη θα υπάρχει και γαλήνη.

Φίκος

Τα φύλλα από τον φίκο αντιπροσωπεύουν τον πλούτο και τα λεφτά. Ο φίκος μπορεί να μεγαλώσει εξίσου καλά και σε εσωτερικό χώρο. Μπορείς να τον τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε μέρος εσύ επιθυμείς.

φυτά για καλοτυχία φίκος

Όμως καλό θα ήταν είτε να το τοποθετήσεις στην νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού σου ή να το βάλεις στο χωλ, που είναι η είσοδος του σπιτιού σου. Με αυτόν τον τρόπο το σπίτι σου θα γεμίσει με πλούτο και ευημερία όλο το 2019.

Φοίνικας

Μπορεί ο φοίνικας να είναι ένα μεγάλο δέντρο αυτό βέβαια δεν μας σταματάει από το να το έχουμε σε μικρότερο μέγεθος μέσα στο σπίτι μας ή και ακόμη στην αυλή μας. Υπάρχει τρόπος στο να ελέγχεις πόσο θέλεις να μεγαλώσει ο φοίνικας σου.

Ακόμη και οι πιο μικροί φοίνικες υπάρχουν σε κήπους και σε φυτώρια από όπου μπορείς να τους αγοράσεις. Οι φοίνικες δυναμώνουν την αισθητική ενός σπιτιού. Επίσης προσελκύουν τη θετική ενέργεια και την εκπέμπουν στους γύρω τους.

φυτά για καλοτυχία φοίνικας

Τέλος οι φοίνικες έχουν την δυνατότητα να προσελκύουν τη χαμένη θετική ενέργεια που λείπει από ένα χώρο και να την φέρνουν πίσω! Τι καλύτερο από αυτό και απο το να έχεις κάποια απο τα φυτά που φέρνουν καλοτυχία;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here