5 εύκολοι τρόποι αλλαγής του εξωτερικού σας χώρου

λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εδώ θα δούμε πως μπορούμε να δώσουμε μια φρέσκια όψη στην βεράντα και την πρόσοψη του σπιτιού μας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και ένας από τους οικονομικότερους είναι απλά να τα βάψουμε!

Υποδεχτείτε ζεστά τους καλεσμένους σας με μια έγχρωμη μπροστινή πόρτα

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους να αναβαθμίσετε το παρουσιαστικό της πρόσοψης σας είναι να βάψετε την πόρτα σας με ένα έντονο και φωτεινό χρώμα. Αποφύγετε να διαλέξετε κάτι υπερβολικά τολμηρό για να μείνετε στο πνεύμα της συνολικής εμφάνισης του σπιτιού.

Αν έχετε φυτά, θα πρέπει να διαλέξετε ένα χρώμα ταιριαστό στο περιβάλλον σας. Κεραμιδί και πράσινο είναι δυο χρώματα που χρησιμοποιούνται αρκετά στην εξοχή και μπορείτε να βάψετε στο ίδιο χρώμα τα παντζούρια σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

εξωτερικός χώρος πόρτα

Για το είδος μπογιάς θα πρέπει να επιλέξετε χρώματα εξωτερικού χώρου και να αποφύγετε τα γυαλιστερά. Με αυτόν το τρόπο προστατεύετε καλύτερα την πόρτα σας από υγρασία και κρύβετε μικρές ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν.

Αναδείξτε τα έπιπλα της βεράντας σας

Με εργασίες μόλις ενός Σαββατοκύριακου μπορείτε να δώσετε μια νέα, φρέσκια όψη στο τραπέζι και τις καρέκλες της βεράντας σας. Με ένα χρώμα όπως το λαχανί στην φωτογραφία και σε συνδυασμό με αλλαγή των πανιών στις καρέκλες σας, έχετε ήδη ένα όμορφο ανανεωμένο αποτέλεσμα.

εξωτερικός χώρος έπιπλο βεράντας

Αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πιο ζωηρό, μπορείτε να βάψετε τις πλαστικές καρέκλες σας σε χρώμα μωβ, μπλε ή ροδοκόκκινο! Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε έναν οδηγό βαψίματος εξωτερικών χώρων.

Βάψτε το ταβάνι της βεράντας σας μπλε

Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε αρκετά παλιά στη Νότια Αμερική για προληπτικούς λόγους αλλά με τον καιρό αγαπήθηκε από πολλούς. Πειραματιστείτε με μείγματα πράσινου-μπλε για να βγάλετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει τόσο με τα φυτά σας όσο και με τον ουρανό!

εξωτερικός χώρος ταβάνι

Στα προτερήματα του μπλε ταβανιού είναι ότι μας δίνει την αίσθηση πως ο χώρος “ανοίγει” και η βεράντα μας φαίνεται μεγαλύτερη. Εκτός αυτού, ξεφεύγουμε από το κλασικό λευκό που υπάρχει γύρω μας στον ανάλογο χώρο και του δίνουμε ξεχωριστό χαρακτήρα.

Χρησιμοποιήστε χρώματα της φυσικής ομορφιάς της αυλής σας

Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο σας και αφήστε την φύση να γίνει η έμπνευση σας για την επιλογή χρώματος της βεράντας σας. Το χρώμα του ουρανού, ενός μεγάλου δέντρου στην αυλή σας ή ακόμα και του γρασιδιού, μπορούν να γίνουν τα δείγματα χρωμάτων που ψάχνατε.

εξωτερικός χώρος φυσική ομορφιά

Αποχρώσεις έντονου πράσινου και γαλάζιου θα “ζωντανέψουν” την βεράντα σας φέρνοντάς την σε αρμονία με τα χρώματα της φύσης. Ένα απαλό καφέ στο πάτωμα γίνεται η προέκταση του φυσικού εδάφους.

Μην ξεχάσετε το πάτωμα

Η μπογιά μπορεί να χρωματίσει αλλά και να προστατεύσει το πάτωμα σας από τα στοιχεία της φύσης όπως η σκόνη, ο αέρας και το νερό. Σε απλό ξύλο χρησιμοποιήστε αστάρι για να αναδείξετε το φυσικό του χρώμα.

εξωτερικός χώρος πάτωμα

Αν επιλέξετε να βάψετε με χρώμα το πάτωμα της βεράντας σας ώστε να δείχνει μοντέρνο, είναι προτεινόμενο να περάσετε ένα παραπάνω χέρι βαφής τα σημεία με την μεγαλύτερη χρήση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here