Βεντάλιες απόχρωσης στο διαδίκτυο

Βεντάλιες απόχρωσης
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το να σκέφτεσαι πως μπορεί να βγει η απόχρωση που έχεις διαλέξει είναι σαν να προσπαθείς να μαντέψεις το μέλλον. Προσπαθείς για το καλύτερο αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα βγει.

Μπορεί ήδη να έχεις δοκιμάσει να βάψεις ένα σημείο του τοίχου ή ακόμη και ολόκληρο τον τοίχο, αλλά και πάλι δεν έχεις πλήρη εικόνα για το πώς θα φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο.

Υπάρχει άραγε κάτι καλύτερο από αυτό; Και όμως υπάρχουν οι βεντάλιες απόχρωσης μέσω ίντερνετ. Σίγουρα θα έχεις με αυτή τη χρήση μια πιο πλήρη εικόνα του τι θα κάνεις.

Διάλεξε την εταιρία που προτιμάς

Δεν πρέπει να ξεχνάς βέβαια ότι όλα αυτά είναι εργαλεία μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν οι εταιρίες για να σε κάνουν στο τέλος να αγοράσεις τα προϊόντα τους και διατίθενται δωρεάν.

παλέτα χρωμάτων σπιτιού

Μόλις επιλέξεις την απόχρωση που επιθυμείς, θα σου δοθεί η ονομασία του χρώματος και ο κωδικός χρώματος για να πας στο μαγαζί και να το αγοράσεις. Ακόμη και αν δεν φαίνεται τόσο εύκολο να περάσεις από την μια εταιρία στην άλλη να ξέρεις ότι οι αποκλείσεις των αποχρώσεων θα είναι μικρές.

Sherwin Williams βεντάλια αποχρώσεων

Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει μια αρκετά καλή βεντάλια αποχρώσεων. Κάποια στιγμή μπορεί να αναρωτηθείς για κάποια πράγματα όπως ‘Tι κάνω τώρα;’ Αλλά γενικά είναι μια πολύ καλή βεντάλια και σίγουρα θα βγάλεις άκρη.

Επίλεξε το εάν:
Χρειάζεσαι μια επαγγελματική βεντάλια αποχρώσεων. Επίσης, η επιλογή μεταφορά και απόθεση στην χρωματική παλέτα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

Είναι ρεαλιστικό;
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα τέτοια προγράμματα τα δωμάτια που θα το χρησιμοποιήσεις δεν θα είναι τόσο ρεαλιστικά.

Εγγραφή
Το Colorsnap απαιτεί εγγραφή εάν θέλεις να αποθηκεύσεις αυτά που θα δημιουργήσεις. Μόλις κάνεις την εγγραφή δεν θα σου ζητήσει τίποτα άλλο και θα μπορέσεις να φτιάξεις το δωμάτιo σου όπως εσύ επιθυμείς.

Benjamin Moore βεντάλια αποχρώσεων

Το πρόγραμμα Personal Color Viewer του Benjamin Moore δεν έχει ανανεωθεί εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Οι χρωματικές επιλογές ανανεώνονται συνεχώς και αυτό είναι εξαιρετικό.

Επίλεξε το εάν:
Θες ένα εργαλείο που είναι εύκολο και απλό. Δεν μπορείς να το χειριστείς μέσω του κινητού σου, οπότε πρέπει να έχεις κοντά σου το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου.

Είναι ρεαλιστικό;
Παρέχονται οι σκιάσεις που δημιουργούνται στα δωμάτια αλλά και πάλι δεν είναι 100% ρεαλιστικό.

Εγγραφή
Για να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή. Εάν βέβαια θέλεις να σχεδιάσεις αποχρώσεις για το δωμάτιο σου θα σου ζητήσει μόνο να βάλεις έναν δικό σου κωδικό ή μπορείς να συνεχίσεις μέσω Facebook και να τελειώσεις το δωμάτιο που θες.

Valspar βεντάλια αποχρώσεων

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η εταιρία Valspar είναι εξαιρετικό. Έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να αλλάξεις τα χρώματα από τα δωμάτια που θες αλλά και άλλα μέρη του δωματίου.

Όπως έπιπλα αλλά και τοίχους που είναι απλά βοηθητικοί. Αυτό που μπορεί να βρεις ενοχλητικό είναι το γεγονός ότι χρειάζεται να ανοίξεις σε χωριστό παράθυρο το δείγμα χρωμάτων. Μόλις βρεις το χρώμα σου τότε κάνεις κλικ στο ‘Take To Painter’ επιλογή και μετά επιστρέφεις στο δωμάτιο σου.

Επίλεξε το εάν:
Θέλεις ένα πρόγραμμα που σου δίνει πολλές επιλογές και δεν σε πειράζει εάν υπάρχουν κάποιες επιλογές που είναι περιορισμένες.

Είναι ρεαλιστικό;
Τα δωμάτια είναι ρεαλιστικά και έχουν και τις σωστές σκιές.

Εγγραφή
Είναι λίγο ενοχλητικό διότι ότι κι αν κάνες το Virtual Painter θα σου ζητάει είτε να κάνεις εγγραφή είτε να συνδεθείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here