Απίθανη διακόσμησης τοίχου με πέταλα λουλουδιών

Διακόσμηση Τοίχου
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από το να βλέπεις ανθούς λουλουδιών να ανθίζουν πάνω από το κρεβάτι, τον τοίχο και τις λάμπες σαν να τα φυσάει ο αέρας;…..και όμως. Είναι περιττό να αναφέρουμε το πόσο συνηθισμένο θα φαινόταν ένα δωμάτιο με ένα απλό βάψιμο.

Όπως επίσης θα φαινόταν περίεργο αν το σχέδιο των λουλουδιών δεν είχε συνεχιστεί και σταμάταγε στο προσκέφαλο του κρεβατιού ή σε κάποιο άλλο σημείο.

Το σχέδιο ξεκινάει με ένα ήρεμο χρώμα που υπάρχει σαν βάση. Το όλο σχέδιο γίνεται ακόμη πιο ωραίο με την εμφάνιση των ανθών. Οι ανθοί έχουν τρία διαφορετικά μεγέθη και έχουν το υπέροχο χρώμα midnight blue (όπως είναι και το χρώμα Indi Go-Go που έχει φτιάξει ο Benjamin Moore).

Άμα κοιτάξεις καλύτερα κάτω από το μπλέ υπάρχει η ίδια απόχρωση απλά σε πιο ανοιχτό χρώμα και αυτό γίνεται για να δώσει βάθος και διάσταση στο σχέδιο. Το γεγονός ότι τα άνθη είναι σαν να πέφτουν κάνουν το όλο σχέδιο πιο ζωντανό.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κι εσύ το ίδιο σχέδιο είναι ο εξής: μπορείς να πάρεις τεράστιες σφραγίδες. Είναι βέβαια σπάνιο να βρείς έτοιμες σφραγίδες στο ίδιο μέγεθος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τις φτιάξεις μόνος σου.

Βρές και σχεδίασε τρείς εικόνες που θες και πίεσε το περίγραμμα σε αφρώδες χαρτί για κατασκευές πρίν τα κολλήσεις στο μπλόκ σου. Χρησιμοποίησε ένα σγουγγάρι dabber και απλώσε χρώμα κόμμι στις στάμπες σου.

Ξεκίνησε με το πιο απαλό χρώμα και μην ξεχνάς να καθαρίζεις τον σφουγγάρι σου όταν αλλάζεις χρώμα. Άφου πρώτα κάνεις μια μικρή εξάσκηση σε χαρτί και είναι πετυχημένη μπορείς να κάνεις το ίδιο και στον τοίχο.

Μετά από τον τοίχο μπορείς να κάνεις το ίδιο στο προσκέφαλο του κρεβατιού και φυσικά στην λάμπα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και ύφασμα για να μετατρέψεις το χρώμα κόμμι σε χρώμα υφάσματος.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις διάφορα κενά μεταξύ των λουλουδιών και να τα τοποθετήσεις σε διαφορετικές γωνίες. Στο τέλος μπορείς να προσθέσεις είτε ένα σκούρο μπλέ ή απαλό μπλέ ή λευκο για να δώσεις βάθος στο σχέδιο αλλά και για να καλύψεις τα κενά.

Χρησιμοποίησε ένα πινέλο (σαν αυτό που έχουν οι ζωγράφοι) για να προσθέσεις το κέντρο των λουλουδιών ή για να τονίσεις το περίγραμμα. Δεν πειράζει αν οι γραμμές δεν βγούν τέλειες σημασία έχει η προσπάθεια, εξάλλου το αποτέλεσμα θα είναι ονειρεμένο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here