7 Φανταστικά χρώματα για την κουζίνα σου

χρώματα κουζίνας
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Επειδή δεν μας περισσεύουν πάντα χρήματα για να ανακαινίσουμε την κουζίνα μας μπορούμε να το κάνουμε με έναν άλλον πιο οικονομικό τρόπο. Να τη βάψουμε ξανά με χρώματα που μας αρέσουν.

Το μόνο θέμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα και όταν πάμε να τα αγοράσουμε στο τέλος δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε. Ποιο να διαλέξεις και τι να πάρεις; Σε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις.

Μπορείς να διαλέξεις από ουδέτερα χρώματα μέχρι και πολύ τολμηρά. Η απόφαση είναι δική σου.

Πράσινη και ροζ κουζίνα

Το ροζ το έχουμε συνδεδεμένο με το παιδικό δωμάτιο, κι όμως το ροζ είναι της μόδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κουζίνα. Όπως βλέπουμε εδώ η κουζίνα είναι βαμμένη σε ροζ απόχρωση και τα υπόλοιπα στοιχεία είναι λευκά.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην Βαρκελώνη και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να σπάσει την απόχρωση του ροζ και να βάψει το παραθυρόφυλλο πράσινο. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε μια μοναδική αντίθεση.

κουζίνα πράσινο ροζ

Κουζίνα σε μπλε αποχρώσεις

Σε αυτή την κουζίνα επικρατούν διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Αυτή η κουζίνα έχει σχεδιαστεί από την εταιρία Vidal Design Collaborative με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α.

κουζίνα μπλε

Παρατηρούμε ότι η γωνία που έχει τοποθετηθεί το τραπέζι για το πρωινό είναι μια απόχρωση του μπλε που λέγεται Soft Sky (απαλός ουρανός) του Benjamin Moore. Τα πλακάκια που έχουν τοποθετηθεί είναι σε κοντινή απόχρωση όπως το γαλάζιο που χρησιμοποιήθηκε στον τοίχο και με αυτόν τον τρόπο υπάρχει μια αρμονία.

Κίτρινη κουζίνα με ξύλινο τοίχο

Όπως βλέπουμε σε αυτήν την κουζίνα έχει χρησιμοποιηθεί έντονο κίτρινο χρώμα. Τα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας έχουν πολύ απαλές αποχρώσεις όπως και ο τοίχος. Στην συγκεκριμένη κουζίνα ο τοίχος δεν είναι βαμμένος.

κίτρινη κουζίνα

Έχουν τοποθετήσει ξύλο αλλά η απόχρωση του είναι πάρα πολύ απαλή. Τι λες εσύ θα τόλμαγες κάτι τέτοιο;

Ρετρό κουζίνα με διαφορετικές αποχρώσεις

Όπως παρατηρούμε σε αυτήν την κουζίνα η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Alison Kandler, δημιούργησε μια ρετρό κουζίνα. Έβαψε την πόρτα της κουζίνας σε κίτρινο (κροκί). Τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας έχουν βαφτεί σε απόχρωση του πράσινου (Rolling Hill Green, του Benjamin Moore).

Benjamin Moore

Σε αυτήν την κουζίνα υπάρχει και ένα παραθυρόφυλλο σε πορτοκαλί απόχρωση που θυμίζει πίνακα.

Κόκκινη, λευκή και μπλε κουζίνα

Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε είναι ένας μοναδικός συνδυασμός. Αυτή η ρετρό κουζίνα περιλαμβάνει ντουλάπια τα οποία έχουν δυο διαφορετικούς τόνους. Το ψυγείο έχει κι αυτό ένα εξίσου τολμηρό χρώμα.

κουζίνα κόκκινο και λευκό

Το λευκό που έχει χρησιμοποιηθεί στο υπόλοιπο μισό του δωματίου κάνει το δωμάτιο πιο μεγάλο αλλά και αέρινο. Τα πλακάκια που έχουν χρησιμοποιηθεί στο πάτωμα, το κάνουν να φαίνεται πιο ισορροπημένο και όχι τόσο κακόγουστο.

Κουζίνα σε γκρι και λευκή απόχρωση

Η απόχρωση του γκρι που φέρνει λίγο και σε ασημί κάνει αυτή την κουζίνα μοναδική. Σε συνδυασμό με το λευκό έχει μια φοβερή ισορροπία και ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι εξίσου σικ αλλά και είναι και ουδέτερα χρώματα. Τι καλύτερο για μια υπέροχη κουζίνα.

γκρι απόχρωση κουζίνας

Μπλε, πράσινη και λευκή κουζίνα

Αυτές οι αποχρώσεις προκαλούν την ηρεμία σε αυτήν την κουζίνα. Το γήινο πράσινο, η απόχρωση του μπλε αλλά και το λευκό κάνουν την κουζίνα ενα δελεαστικό μέρος για να κάτσεις και να δημιουργήσεις.

πράσινη κουζίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here