Οι καλύτερες χειμωνιάτικες φράσεις για επιγραφές

0
πίνακες επιγραφών

Βρες την καλύτερη φράση για τον πίνακα επιγραφών σου

Ο πίνακας επιγραφών, τα φώτα νέον, τα φωτάκια και τα φυτά είναι τα τελευταία τρέντς που γεμίζουν το σπίτι σου με νοσταλγία και φαντασία. Είναι δύσκολο πιο από όλα αυτά θα διαλέξεις αλλά οι πίνακες επιγραφών είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

πίνακας επιγραφών

Μπορείς να τα φτιάξεις όπως εσύ θες, είναι βίντατζ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Ξέρουμε ότι όταν θα γράψεις κάποιο μήνυμα θα θες είναι μοναδικό, μην ξεχνάμε και το ίνσταγκραμ. Εάν δεν σου έρχεται καμία έμπνευση έχεις εμάς! Βρήκαμε τις καλύτερες φράσεις για να εντυπωσιάσεις.

Χειμωνιάτικος λήθαργος

Η καινούργια χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό που έχει μείνει είναι το κρύο και οι αποφάσεις που πήραμε για την καινούργια χρονιά. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω η άνοιξη είναι κοντά.

επιγραφές για το σπίτι

Μέχρι να έρθει όμως μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις καινούργιες συνταγές, να χαλαρώσεις, και να δημιουργήσεις το πλάνο της χρονιάς όπως εσύ θες. Εάν σε έχει πιάσει ο χειμωνιάτικος λήθαργος τότε μπορείς να χουχουλιάζεις μαζί με άτομα που αγαπάς.

Έκκληση στους λάτρεις των φυτών

Ένα σου αρέσουν τα φυτά τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα παχύφυτο. Με πολύ αγάπη αλλά και νερό το παχύφυτο θα μεγαλώσει και θα νιώσεις περηφάνεια που θα τα έχεις καταφέρει.

Πίνακες κουζίνας

Εάν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί με την κηπουρική τότε τα παχύφυτα είναι η ιδανική αρχή και μια μοναδική προσθήκη για το σπίτι σου. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πιο γνωστά είδη ή αν θες την περιπέτεια μπορείς να διαλέξεις από τα ασυνήθιστα είδη.

Καινούργια αρχή

Η καινούργια χρονιά φέρνει πολλαπλά συναισθήματα ενθουσιασμού για το τι μπορεί να έρθει, ακριβώς όπως γίνεται όταν ανοίγεις ένα καινούργιο βιβλίο. Αυτή τη χρονιά γίνε ο/η συγγραφέας της δικής σου ιστορίας όταν ξεκινάς να φτιάχνεις ή και να ανακαινίζεις το σπίτι σου.

όμορφες επιγραφές

Ξεκίνα με μια σελίδα τη φορά. Πάρε κολατσιό στη δουλειά σου, καθάρισε τα συρτάρια σου, δώσε χώρο και χρόνο γίνε όσο πιο δημιουργική/ός γίνεται. Αυτή η χρονιά είναι η χρονιά σου.

Χειμερινές δραστηριότητες

Εάν θεωρείς ότι αυτή η εποχή είναι αρκετά αγχωτική τότε προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το άγχος σου. Πάρε τα παγοπέδιλα σου κι σκόρπισε πνεύμα χαράς γύρω σου. Μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις τον πίνακα σε εμφανές σημείο για να βλέπεις αυτά που έχεις βάλει ως πλάνο για να κάνεις.

επιγραφές για το σπίτι

Μην μεγαλώσεις είναι παγίδα

Όταν ήσουν μικρό παιδί την ώρα του φαγητού έτρωγες με τα παιδιά της ηλικίας σου και ήθελες να κάθεσαι πάντα με τους μεγάλους. Τώρα που έχεις μεγαλώσει πια θα έδινες τα πάντα για να ξαναγύρναγες σε εκείνο το τραπέζι.

πίνακες

Γιατί μεταξύ μας τα πράγματα τότε ήταν πιο ξέγνοιαστα. Κάποιοι από μας παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει να κρατήσει το εσωτερικό μας παιδί ζωντανό!

Έφτασε Παρασκευή;

Αυτό που θα θέλαμε όλοι πραγματικά θα ήταν να είναι κάθε μέρα Παρασκευή. Ακόμη καλύτερα και Κυριακή ή ακόμη καλύτερα να υπήρχαν κάνα δυο μέρες μετά την Κυριακή για να καθόμασταν λιγάκι ακόμα. Φτιάξτε τα μηνύματα που θέλετε να σας γεμίζουν! Εσείς τι λέτε για αυτό λοιπόν;

όμορφες εικόνες για το σπίτι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here