5 Μοναδικές ιδέες για μικρές κουζίνες

μικρές κουζίνες
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μικρές κουζίνες σε χώρο αλλά μεγάλες σε στυλ

Οι μικρές κουζίνες δημιουργήθηκαν για ανακατασκευή. Μπορείς να είσαι όσο δημιουργικός θέλεις στο να διαμορφώσεις την υπέροχη κουζίνα σου. Με τόσες μοναδικές ιδέες και σχέδια θα έχεις πλεόνασμα από σχέδια! Άλλα σίγουρα θα διαλέξεις τα καλύτερα.

Κατά την άποψη μου οι μικρές κουζίνες είναι πιο “ζεστές” και πολύ λειτουργικές. Δεν θα σας πω όχι σε μια μεγάλη κουζίνα, αλλά και με μια σωστή διαρρύθμιση και διακόσμηση η μικρή κουζίνα σας δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει από μια μεγάλη

ιδέες για μικρές κουζίνες

Ναυτικό Στυλ

Για να δημιουργήσεις μια κουζίνα με μοναδική αίσθηση μπορείς να κρατήσεις την βασική δομή της και να αλλάξεις τα υπόλοιπα. Η Melissa Michaels κράτησε το αρχικό σχέδιο της κουζίνας και άλλαξε όλο το υπόλοιπο.

στυλ μικρης κουζινας

Δημιούργησε έναν ενιαίο χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κουζίνα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Το ναυτικό θέμα είναι διαχρονικό. Η Melissa όμως δημιούργησε ένα πολύ διακριτικό ναυτικό στυλ, όπως το παράθυρο, τα πόμολα και η αψίδα πάνω από την πόρτα.

Θαμπή Kομψότητα

Αναρωτιέσαι για το πως μπορείς να μετατρέψεις την κλασσική κουζίνα σε κάτι που θα είναι άξιο θαυμασμού; Και όμως υπάρχει τρόπος.

Το βαρετό λευκό μεταμορφώνεται σε κάτι το μοναδικό με τα πόμολα και τα πόδια που τα στηρίζουν. Αντί τα ντουλάπια να είναι κλειστά είναι ανοιχτά και φαίνονται και τα υπέροχα ποτήρια αλλά και τα πιάτα.

μικρές κουζίνες θαμπή κομψότητα

Μπορείς να αντικαταστήσεις το φωτιστικό στο ταβάνι με έναν πολυέλαιο και αυτό θα κάνει την κουζίνα σου να φαίνεται ακόμη πιο κομψή.

Παραδεισένιο Nησί

Ο Νίκος και η δήμητρα λοιπόν ξεκίνησαν έχοντας μια πολύ μικρή κουζίνα στο σπίτι τους. Όπως γίνεται με τις ανοιχτές κουζίνες υπάρχουν όρια και πράγματα που δεν μπορείς να μετακινήσεις.

Πέρα από αυτό υπάρχει στη μέση της κουζίνας το πάσο με πολυγωνικό σχήμα που ενωνόταν με το υπόλοιπο κομμάτι της κουζίνας, κάτι που δυσκόλευε τα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο χανόταν αρκετός χώρος από την κουζίνα.

πάσο για κουζίνες

Αλλά παρόλα αυτά, τα κατάφεραν και έφτιαξαν μια υπέροχη κουζίνα. Πρώτα από όλα το ψυγείο που πήραν είναι εντοιχισμένο με την κουζίνα. Με αυτόν τον τρόπο το ψυγείο δεν προεξέχει και έτσι ο χώρος φαίνεται ενιαίος.

Αυτό που μεταμόρφωσε την κουζίνα ήταν το πάσο στη μέση που άλλαξε. Από ογκώδες μετατράπηκε σε αυτόνομο πάσο, με τέσσερις πλευρές. Έτσι κέρδισαν χώρο και υπάρχει και ομοιομορφία χρωμάτων.

Εξοχικό με Bιομηχανικό Στυλ

Αυτή η κουζίνα δεν έχει μόνο σχήμα L αλλά έχει και στοιχεία από εξοχικό στην Αγγλία. Η Emily Henderson ξεκίνησε να δημιουργεί την κουζίνα σε L σχήμα αλλά μετά πρόσθεσε στοιχεία άνεσης όπως έχουν τα εξοχικά στην Αγγλία.

Ο ορείχαλκος είναι και πάλι στην μόδα αλλά όχι αυτός του 1980. Η Emily δεν χρησιμοποίησε τον ορείχαλκο παντού. Το χρησιμοποίησε με τέτοιο τρόπο που θυμίζει αντίκα αλλά ο ορείχαλκος θέλει καλό καθάρισμα για να μπορεί να συντηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

κουζίνες βιομηχανικό στυλ

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη κουζίνα υπέροχη είναι το λευκό χρώμα που βοηθάει να διαχέεται το φυσικό φως.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here