6 Μοναδικές ιδέες για τη βιβλιοθήκη σου

0
βιβλιοθήκη

Είναι γεγονός πως τα ότι συμβαίνει μπροστά από μια κάμερα μας τραβάει περισσότερο την προσοχή σε σύγκριση με ένα βιβλίο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο είτε στην αρχή της μέρα είτε στο τέλος να κάθεσαι και να χαλαρώνεις με ένα υπέροχο βιβλίο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να φτιάξεις το αγαπημένο σου ρόφημα και σνακ και φυσικά να κάτσεις στο αγαπημένο σου σημείο στον καναπέ. Βέβαια για κάποιους από μας τα βιβλία είναι ένα πάθος.

Για αυτό το λόγο θέλουμε να έχουμε ένα μοναδικό χώρο για αυτά. Πρέπει να είναι τοποθετημένα σε βιβλιοθήκες οι οποίες είναι όμορφες όπως και το ίδιο το δωμάτιο. Εάν θέλεις να ανανεώσεις τη βιβλιοθήκη που τοποθετείς τα βιβλία σου τότε σου έχουμε τις τέλειες λύσεις.

Βιβλιοθήκη με μαύρα ράφια

Το όλο στυλ του δωματίου αλλά και τις βιβλιοθήκης θα αποφασιστεί από τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσεις. Εάν θέλεις να δώσεις μια κομψότητα στο δωμάτιο που την έχεις, ξεκίνα με το να αγοράσεις κλασσικές πολυθρόνες. Μετά συνέχισε με την κλασσική μαύρη απόχρωση στα ράφια.

ράφια για βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη με ενσωματωμένο καθιστικό

Το να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο είναι εξίσου σημαντικό με το που θα κάτσεις να το διαβάσεις. Η άνεση είναι ότι πιο σημαντικό. Όταν νιώθεις άνετα την ώρα που διαβάζεις μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί στα λόγια του βιβλίου.

βιβλιοθήκη ενσωματωμένο καθιστικό

Εάν έχεις λοιπόν χώρο, μπορείς να ενσωματώσεις ένα καθιστικό και με αυτό τον τρόπο θα έχεις όλα τα βιβλία δίπλα σου.

Βιβλιοθήκη με καλλιτεχνικές πινελιές

Μπορείς να δώσεις έναν διαφορετικό αέρα. Αντί να φαίνονται συνέχεια στοίβες από βιβλία μπορείς να προσθέσεις και μια καλλιτεχνική πινελιά.

ιδέες βιβλιοθήκης

Μπορείς στη μέση της βιβλιοθήκης να κρεμάσεις τον αγαπημένο σου μικρό πίνακα και να δείχνουν όλα ως μέρος του συνόλου.

Παρουσίασε της συλλογές της βιβλιοθήκης σου

Η αποθήκευση παίζει σημαντικό ρόλο στο να μπορείς να κρατάς το σπίτι σου τακτοποιημένο. Σε περίπτωση που έχεις έναν τεράστιο χώρο αλλά όχι τόσα πολλά βιβλία για να τον γεμίσεις τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βιβλιοθήκη για αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις τα πάντα χωρισμένα σε κατηγορίες για να υπάρχει μια ομοιομορφία. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις τι ακριβώς έχεις σε κάθε ράφι και ντουλάπι.

design βιβλιωθηκών

Εάν τοποθετήσεις τα μπωλ στη μέση με βιβλία αυτοβιογραφίας σίγουρα δεν θα φαίνεται καθόλου ωραίο. Οπότε κράτησε τα όλα χώρια και τακτοποιημένα. Μπορείς επίσης να παίξεις με τα χρώματα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόκκινο χρώμα για κάποια από τα ράφια αλλά και κάποια κόκκινα καθίσματα, έτσι θα υπάρχει μια αρμονία.

Βιβλιοθήκη σε ένα παραδοσιακό σπίτι

Το γραφείο είναι το καταλληλότερο μέρος για να την τοποθετήσεις. Ακόμη και αν τα βιβλία που έχεις σε αυτή δεν έχουν καμία σχέση με το γραφείο. Αυτό το γραφείο θα σου προσφέρει τον κατάλληλο χώρο για να ηρεμήσεις και να διαβάσεις τα βιβλία που εσύ θες.

παραδοσιακές βιβλιοθήκες

Βιβλιοθήκη σε μπλε και καφέ αποχρώσεις

Το χρώμα είναι πολύ σημαντικό για να την κάνεις δελεαστική όπως εξάλλου και κάθε δωμάτιο. Δεν χρειάζεται να περιορίζεις τα χρώματα σε καφέ και μαύρο. Μπορείς να συνδυάσεις το καφέ με το μπλε που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός.

xromata vivliothikes

Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών χρωμάτων φέρνει μια μοναδική ισορροπία στο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here