Ιδέες για υπέροχους μαρμάρινους πάγκους κουζίνας

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας για όλα τα στυλ και τα γούστα

Το τελευταίο διάστημα οι μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας έχουν γίνει πολύ της μόδας. Μπορούμε να βρούμε μαρμάρινους πάγκους κουζίνας όχι μόνο σε μοντέρνες κουζίνες αλλά και σε παραδοσιακές κουζίνες. Το καλό με τους πάγκους κουζίνας είναι ότι μπορείς να τους βάλεις ακόμη και χωρίς καμία βοήθεια εάν το θες.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας για όλα τα γούστα

Μπορείς να επιλέξεις μαρμάρινους πάγκους κουζίνας οι οποίοι δεν είναι πολύ ακριβοί, σε αντίθεση με τους πάγκους που μπορεί να είναι φτιαγμένοι από πέτρα ή αλλά υλικά. Με τους μαρμάρινους πάγκους μπορείς να έχεις στυλ αλλά και λειτουργικότητα στην κουζίνα σου.

Πολύχρωμη κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους

Μπορείς να δημιουργήσεις μια μοντέρνα κουζίνα και έναν άνετο χώρο. Μπορείς να συνδυάσεις χρωματιστά ντουλάπια και μαρμάρινους πάγκους κουζίνας. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερος γιατί έχεις τα πολύχρωμα ντουλάπια τα οποία συνδυάζονται υπέροχα με το μάρμαρο και το τραχύ τελείωμα του.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας πολύχρωμοι

Ανθρακί μαρμάρινος πάγκος κουζίνας

Υπάρχουν τρόποι για να αλλάξεις το χρώμα του μαρμάρου. Για να γίνει αυτό εισάγουν μια χρωστική ουσία την ώρα που φτιάχνουν το μάρμαρο και με αυτόν τον τρόπο παίρνει την ανθρακί απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας ανθρακί

Οι μαρμάρινοι πάγκοι προσδίδουν λειτουργικότητα και στυλ

Η λειτουργικότητα και το στυλ είναι κάτι που όλοι θέλουμε να έχουμε στην κουζίνα μας. Οι μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας ταιριάζουν απόλυτα και με το Μαροκινό στυλ. Μπορείς να συνδυάσεις μαροκινά πλακάκια και μαρμάρινο πάγκο. Μπορείς να δημιουργήσεις επίσης ένα βίντατζ στυλ. Η επιλογή είναι δική σου.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας λειτουργικότητα και στυλ

Πολυτελής κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους

Οι μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας ταιριάζουν απόλυτα και με πολυτελής κουζίνες. Δίνουν μια ισορροπία και ομορφιά στον χώρο, χωρίς να επιβαρύνουν τα υπόλοιπα αντικείμενα που μπορεί να υπάρχουν στον χώρο.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνα πολύτελης

Μαρμάρινοι πάγκοι σε μια κομψή και μοντέρνα κουζίνα

Οι μαρμάρινοι πάγκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μια μοντέρνα κουζίνα. Μπορεί να υπάρχει μια μαρμάρινη νησίδα στην κουζίνα. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις και διαφορετικές υφές.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας κομψότητα

Μαρμάρινοι πάγκοι σε μια κομψή κουζίνα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεγάλα μαρμάρινα κομμάτια για πάγκους. Αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκά ντουλάπια. Μπορείς βέβαια να προσθέσεις μια ταπετσαρία με λουλούδια για να δημιουργήσεις έναν μοναδικό χώρο. Για να προστατέψεις την ταπετσαρία από τους λεκέδες μπορείς να τοποθετήσεις γυαλί από πάνω για προστασία.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας κομψή

Μαρμάρινοι πάγκοι σε μια σύγχρονη κουζίνα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά ντεκόρ σε μια κουζίνα. Μπορείς να έχεις ξύλινους τοίχους. Οι μαρμάρινοι πάγκοι στη κουζίνα θα δώσουν ένα βιομηχανικό στυλ. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις τον πάγκο με μοντέρνες συσκευές.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας σύγχρονη

Για παράδειγμα μπορείς να έχεις ένα ψυγείο από ανοξείδωτο ατσάλι με δύο πόρτες. Όπως και η ηλεκτρική σου κουζίνα να είναι σε παρόμοιο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μια υπέροχη σύγχρονη κουζίνα.

Οι μαρμάρινοι πάγκοι είναι μια έξυπνη επένδυση

Οι μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβοί, εξαρτάται βέβαια από το πόσα λεφτά θες εσύ να ξοδέψεις. Υπάρχουν και φτηνοί αλλά και ακριβοί πάγκοι.

μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας έξυπνη επένδυση

Μπορείς να τους συνδυάσεις ετσι ώστε μαζί με τον πάγκο να υπάρχουν ντουλάπια και έξτρα θέσεις για να αποθηκεύεις τα πράγματα που θες εσύ. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με την κατασκευαστική εταιρία. Μην ξεχνάς πως θες ένα όμορφο αποτέλεσμα που εσύ θα δημιουργήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here