Μοναδικοί τρόποι για να μεταμορφώσετε την ντουλάπα σας

οργάνωση ντουλάπας
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ακατάστατη Αποθήκη

Δυστυχώς κάποια διαμερίσματα δεν έχουν αρκετό χώρο για να βάζουμε τα πράγματα που εμείς επιθυμούμε. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τρόπους για να μεταμορφώσουμε την ντουλάπα μας και να μπορούμε να την έχουμε τακτοποιημένη.

διαμόρφωση ντουλάπας

Μπουντουάρ

Η αποθήκη που είδαμε στην από πάνω εικόνα μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο μπουντουάρ. Όπως βλέπουμε αυτή η μικρή αποθήκη περιέχει χώρο για ρούχα, για καλλωπισμό, και αξεσουάρ.

μπουντουάρ

Είναι ένας προσωπικός χώρος στον οποίο μπορείς όχι μόνο να ετοιμαστείς αλλά να έχεις και τα πάντα τακτοποιημένα.

Μικροσκοπικός Χώρος

Εδώ βλέπουμε μια ντουλάπα που χρησιμοποιήθηκε για τα σεντόνια. Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι οργανωμένη η ντουλάπα είναι πάρα πολύ μικρή.

μικρός χώρος ντουλάπας

Τελειότητα

Όταν δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της ντουλάπας απλά αυτοσχεδιάστε. Εδώ χρησιμοποίηθηκαν καλάθια για αποθηκευτικό χώρο και πρόστέθηκε και ένα καλάθι για τα άπλυτα. Η όλη μεταμόρφωση της ντουλάπας δεν παίρνει πάνω από μια ώρα.

καλάθια αποθηκευτικού χώρου

Σκοτεινή αλλά και Ανοργάνωτη Ντουλάπα

Η περισσότερες ντουλάπες σε γενικές γραμμές είναι ανοργάνωτες. Υπάρχει όμως τρόπος για να αλλάξεις την ντουλάπα σου και να την οργανώσεις.

φωτισμός ντουλάπας

Φωτεινή και Ευρύχωρη Ντουλάπα

Η ντουλάπα που είδαμε από πάνω μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά. Μπορείς να τοποθετήσεις καλάθια και να χωρίσεις την ντουλάπα σου σε διαφορετικά μέρη και να τοποθετείς διαφορετικά πράγματα.

Ευρύχωρη Ντουλάπα

Επίσης μπορείς να τοποθετήσεις και μια λάμπα για να υπάρχει εσωτερικό φως, πέρα από το φυσικό φως της μέρας.

Ντουλάπα Δωμάτιο

Εάν χρησιμοποιείς ένα ολόκληρό δωμάτιο για ντουλάπα να ξέρεις ότι κι αυτό μπορείς να το μεταμορφώσεις. Απλά θα σου πάρει τον διπλάσιο χρόνο για να την φτιάξεις όπως εσύ επιθυμείς αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

ντουλάπα δωμάτιο

Μεταμόρφωση

Η μεταμόρφωση του δωματίου έγινε αρχικά με ράφια. Επίσης τοποθετήθηκε νοτυλαπάκι για τα παπούτσια και με αυτόν τον τρόπο δεν φαίνονται αλλά και δεν είναι και πεταμένα όπως ήταν αρχικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις τα σωστά έπιπλα και να οργανωθείς καλά.

ράφια ντουλάπας

Μικρά Βάσανα

Κάποιες ντουλάπες είναι πραγματικά πολύ μικρές για να χωρέσουν αυτά που εμείς θα θέλαμε. Το μόνο πρόβλημα πάντα είναι το μέγεθος της ντουλάπας.

μέγεθος ντουλάπας

Διπλασίασε το Μέγεθος της Ντουλάπας σου

Εάν η ντουλάπα σου συνορεύει με την ντουλάπα του διπλανού δωματίου τότε μπορείς να κάνεις το εξής. Αφαίρεσε τον τοίχο και έτοιμο! Έχεις την ντουλάπα που θα ήθελες με διπλάσιο χώρο.

πως να μεγαλώσω τον χώρο στην ντουλάπα

Μπορείς να φτιάξεις την ντουλάπα σου και να την μοιραστείς εάν χρειάζεται.

Ένας Σωλήνας στη Μέση

Υπάρχει περίπτωση στη ντουλάπα σας να υπάρχει ένας σωλήνας. Ακόμη χειρότερα μπορεί να μην υπάρχουν ούτε ράφια και χώρος. Τότε τι μπορεί να κάνει κανείς;

στηρίγματα ντουλάπας

Απόλυτη Τακτοποίηση

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής. Μπορείς να τοποθετήσεις ράφια, και να βάλεις κάτω από αυτά βέργες για να κρεμάς παντελόνια, πουκάμισα κλπ. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις καλάθια και να τοποθετήσεις από τσάντες μέχρι και φουλάρια.

τακτοποίηση ντουλάπας

Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά αυτά που θα αγοράσεις. Η όλη μεταμόρφωση δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο αρκεί να βάλει πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλές λύσεις όπως είδαμε για να φτιάξεις την ντουλάπα σου με τον τρόπο που εσύ ονειρεύεσαι. Είτε είναι ένας μικροσκοπικός χώρος, είτε είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

1 COMMENT

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here