Μοναδικές ρουστίκ ιδέες για τον κήπο σου

ρουστίκ κήπο
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τι είναι ο κήπος ρουστίκ;

Ρουστίκ είναι ένα είδος διακόσμησης για την εξοχή (και όχι μόνο) το οποίο περιλαμβάνει απλότητα αλλά και ανθεκτικότητα. Ζούμε σε έναν μοντέρνο κόσμο που χρησιμοποιούμε πράγματα μιας χρήσης, μαζικής παραγωγής, αλλά και φθηνά.

Το ρουστίκ εμπεριέχει αυθεντικά, φυσικά και ακατέργαστα πράγματα που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται όποιος ασχολείται με τον κήπο. Μπορεί για παράδειγμα να είναι ένα βίντατζ έπιπλο που βρήκες στο παζάρι.

τι είναι ρουστίκ κήπος

Kάποιο καφάσι που μπορείς να επεξεργαστείς και να φτιάξεις ότι θες εσύ. Οι ρουστίκ κήποι είναι πάντα άνετοι και χαλαροί και δεν είναι ποτέ κομψοί ή προσεγμένοι.

Ποδήλατο βίντατζ

Όταν δημιουργήσεις έναν ρουστίκ κήπο να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κανέναν κανόνα. Το βίντατζ ποδήλατο δίνει μια άλλη ομορφιά στον κήπο.

βίντατζ ποδήλατο για κήπο

Oι πετούνιες και τα υπόλοιπα λουλούδια φαίνονται εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με το αν τα φύτευες απλά στον κήπο σου. Μπορείς να πάρεις ένα ποδήλατο που είναι παλιό, να το βάψεις με ένα σπρέι και είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τα υπέροχα φυτά σου.

Μικρό κοτέτσι

Μπορείς να δημιουργήσεις μια ρουστίκ μικρή φάρμα. Τα κοτόπουλα θα δώσουν μια διαφορετικότητα στον κήπο σου. Ακόμα και σε πολύ μικρούς κήπους στην πόλη μπορείς να βρεις μικρά κοτέτσια.

κήπος κοτέτσι

Επίσης τα κοτόπουλα θα σου κρατήσουν τα λουλούδια αλλά και τον κήπο καθαρό από σκαθάρια και μικρές κάμπιες και θα σου προσφέρουν φρέσκα αυγά. Τι καλύτερο απο αυτό;

Μονοπάτι από κομμάτια ξύλου

Ο κήπος που περιέχει φυσικό ξύλο είναι η επιτομή του ρουστίκ. Μπορείς μέσα σε ένα σαββατοκύριακο να αφιερώσεις χρόνο στον κήπο σου και να φτιάξεις έναν διάδρομο από κομμάτια ξύλου.

Απομάκρυνε το μαλακό χώμα και χρησιμοποίησε μια τσουγκράνα για να φέρεις σε ομοιόμορφο επίπεδο το μονοπάτι. Χρησιμοποίησε ένα πριόνι για να κόψεις το κούτσουρο σε κομμάτια/φέτες που να είναι 3 ίντσες η κάθε μια.

κήπος ξύλινο μονοπάτι

Πρώτα τοποθέτησε στο μονοπάτι τα μεγάλα κομμάτια για να μπορείς να περπατάς με άνεση και μετά πρόσθεσε τα μικρότερα. Γέμισε τυχόν κενά που μπορεί να έχουν μείνει με άμμο και σκούπισε την περιοχή για να έχεις μια ομοιομορφία και να λειάνεις το μονοπάτι σου.

Ρουστίκ καρότσι

Το βίντατζ καρότσι, οι παλιές ρόδες από καρότσια αλλά και τα παλιά ξύλινα καροτσάκια είναι τέλεια για τον ρουστίκ κήπο σου. Μπορείς να βάλεις τα αγαπημένα σου λουλούδια, βότανα, να προσθέσεις κολοκύθες και οτιδήποτε άλλο εσύ επιθυμείς.

διακοσμητικά καρότσια κήπου

Ένα καρότσι αντίκα μπορεί να σου στοιχήσει αρκετά χρήματα για να το αγοράσεις. Αλλά, ευτυχώς υπάρχουν αντίγραφα που είναι αρκετά πιο φθηνά και μπορείς να τα αγοράσεις.

Ανακυκλώσιμος πολυέλαιος

Ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι άσχημο για κάποιον, μπορεί να είναι θησαυρός για τον επόμενο. Ένας χαλασμένος πολυέλαιος μπορεί να μην φωτίσει ποτέ ξανά αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δοχείο για να ταΐσεις τα πουλάκια.

Σε έναν ρουστίκ κήπο όλα τα αντικείμενα μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν και να βρεθεί ένας λόγος. Φθαρμένες αποθήκες, σακαράκες ακόμη και παλιές μπότες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσεις εσύ την εικόνα που επιθυμείς στον κήπο σου.

φωτιστικό κήπου

Απλά άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, χρησιμοποίησε τις ιδέες μας και δεν θα χάσεις. Αυτό που πρέπει είναι απλά να το απολαύσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here