4 Βασικές ιδέες για σύγχρονη διακόσμηση σπιτιού

σύγχρονη διακόσμηση σπιτιού
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η λέξη που αντιπροσωπεύει την σύγχρονη διακόσμηση σπιτιού είναι η Απλότητα. Ναι αυτή είναι η λέξη που περιγράφει την σύγχρονη διακόσμηση. Φυσικά το απλό ή minimal δεν σημαίνει ότι είναι κάτι βαρετό. Αντί αυτού η απλοϊκή διακόσμηση ενός σπιτιού μπορεί να είναι ζεστή, άνετη και φυσικά με στιλ.

Αλλά σίγουρα θα αναρωτιέστε, πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο; Προφανώς δεν είναι κάτι απλό, δεν μπορούμε απλά να μπούμε σε ένα κατάστημα και να επιλέγουμε αντικείμενα, όπως καταλάβατε δηλαδή σίγουρα θα μας πάρει παραπάνω χρόνο.

Στην συνέχεια του άρθρου μας, θα σας δώσουμε 4 βασικές ιδέες για την σύγχρονη διακόσμηση σπιτιού, ελπίζουμε να πάρετε μια ιδέα και να την κρατήσετε σαν ένα βασικό οδηγό.

1. Κρατήστε την απλότητα

Θυμηθείτε αυτή τη λέξη η οποία περιγράφει καλύτερα τον μοντέρνο σχεδιασμό και βεβαιωθείτε ότι το έχετε “ενσωματώσει” στο χώρο σας. Δεν χρειάζεται να υπάρχει απλά 4 τείχη και μια καρέκλα για να καθίσετε, δεν θα πάμε σε αυτό το άκρο, απλά κρατήσετε τα πράγματα όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, όσο πιο λυτά.

μινιμαλ  διακοσμηση

Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακαταστασία μπορεί να οδηγήσει σε άγχος στη ζωή σας, έτσι με το να διατηρήσετε απλά τα πράγματα μέσα στον χώρο θα βοηθήσει ανακουφίζοντας σας από μερικές “πιέσεις” που αισθάνεστε. Γενικότερα να πάρχει μια αρμονία!

2. Λειτουργικότητα

Η δεύτερη ιδέα της σύγχρονης διακόσμησης του σπιτιού είναι η “Λειτουργικότητα”. Δεν πρέπει μόνο τα δωμάτια σας να είναι απλά και με ελάχιστα έργα τέχνης και αξεσουάρ, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι λειτουργικά.

diamorfosi saloniou

Αυτό ποικίλλει σημαντικά από δωμάτιο σε δωμάτιο, έτσι όταν πηγαίνετε σε ένα δωμάτιο, θα πρέπει να υπάρχει εύκολη η πρόσβαση και χρήση διαφόρων αντικειμένων σε αυτό. Έτσι, για παράδειγμα, μια κουζίνα που έχει σχεδιαστεί με μοντέρνα διακόσμηση, θα πρέπει να διαθέτει αρκετό χώρο έτσι ώστε όλα να είναι εύκολα προσβάσιμα.

3. Τεχνολογία

Η τρίτη ιδέα για την σύγχρονη διακόσμηση του σπιτιού σας είναι η Τεχνολογία. Να είσαστε σίγουροι πως η λέξη τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για μια μοντέρνα και μίνιμαλ διακόσμηση του σπιτιού σας.

Όλες οι συσκευές που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε στο σαλόνι μας για παράδειγμα, θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά με τον χώρο. Για παράδειγμα δεν μπορούμε στο σαλόνι μας να τοποθετήσουμε μια Τηλεόραση η οποία είναι αρκετών ετών (Δείτε το παράδειγμα τις φωτογραφίας).

διακόσμηση σαλόνι

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς θα έχει έναν σχεδιασμό με γνώμονα την τότε εποχή.

4. Χαρατκήρας

Η τελευταία ιδέα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ντεκόρ στο σπίτι σας είναι να προσθέσετε λίγο χαρακτήρα στο χώρο. Είναι εκπληκτικό το πώς μια “βουτιά” χρώματος σε μια ουδέτερη παλέτα μπορεί να δημιουργήσει μια τόσο απίθανη επίδραση στον χώρο. Μην διστάσετε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας με το χρώμα.

Η δημιουργία μιας σύγχρονης διακόσμησης δεν είναι απαραίτητα δύσκολη. Όλα όσα πρέπει πραγματικά να θυμάστε είναι αυτοί οι 4 απλοί κανόνες και πριν το φναταστείτε, θα έχετε ένα μοντέρνο ντεκόρ που λάμπει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here