Το ιδανικό σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σας! (Μέρος 1)

0
ιδανικό σπίτι ζώδια

Το ιδανικό σπίτι για εσάς δεν έχει να κάνει μόνο με το μέρος και το χρώμα που θα έχει. Τα ζώδια παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα κάνετε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το πως μπορεί να είναι το ιδανικό σπίτι σύμφωνα με το κάθε ζώδιο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου με 18 Φεβρουαρίου)

Είσαστε αντισυμβατικοί και δεν σας αρέσει όταν τα πράγματα έχουν μια δομή. Ένα μοντέρνο καταφύγιο είναι το ιδανικό σπίτι για εσάς. Μπορείς να συνδυάσεις δομές από τη Κεντρική Ασία.

Μπορείς επίσης, να εμπνευστείς από τους Νομάδες. Να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα μέσα στο σπίτι σου τα οποία θα μπορείς να αλλάζεις εύκολα για να μην βαριέσαι. Επίσης τα αντικείμενα που θα έχεις θες να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου με 20 Μαρτίου)

Έχετε μια ευρηματική, καλλιτεχνική και ονειρεμένη φύση. Λατρεύετε τα χρώματα, οπότε το ιδανικό σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σας είναι το σπίτι στην παραλία. Θα το διαμορφώσειτε μοναδικά όπως εσύς ξέρετε.

Θα δώσετε την δική σου πινελιά και ο ωκεανός θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσετε. Με ότι και αν ασχοληθείτε θα είναι υπέροχο. Τι πιο υπέροχο από ένα σπίτι κοντά στην θάλασσα;

Κριός (21 Μαρτίου με 19 Απριλίου)

Είσαστε περιπετειώδης, ανοιχτοί σε προκλήσεις και για αυτόν τον λόγω θέλετε να έχετε ένα άνετο σπίτι. Το ιδανικό σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σας είναι ένα μεσαιωνικό μοντέρνο σπίτι. Θέλετε να υπάρχει μια ροή από τον έναν χώρο στον άλλο.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε συνδεδεμένοι με τη φύση αλλά και το μοντέρνο που σας αρέσει. Θα λατρέψετε να είστε τα αφεντικά του εαυτού σας και να επιλέξετε πως θέλετε να είναι ακριβώς το σπίτι σας.

Ταύρος (20 Απριλίου με 20 Μαΐου)

Είστε πρακτικοί, διαχρονικοί, λατρεύετε την αισθητική. Τι καλύτερο για εσάς από ένα Βικτωριανό σπίτι; Αυτά τα σπίτια είναι κλασσικά και είναι τα κατάλληλα για εσάς. Έχουν μια κομψότητα και μια μοναδικότητα.

Με τα μεγάλα παράθυρα και τις περίτεχνες σκάλες είναι απλά ιδανικό για εσάς. Μην ξεχνάμε πως είναι και μια καλή επένδυση. Οι ταύροι καταλαβαίνουν απόλυτα πόσο σημαντικές είναι οι επενδύσεις.

Δίδυμοι (21 Μαΐου με 20 Ιουνίου)

Σας αρέσουν τα εκλεκτά πράγματα, θέλετε να έχετε τον χώρο σας και είσαστε μια προσωπικότητα γεμάτη ζωντάνια. Ο μεσογειακός τύπος σπιτιού είναι το ιδανικό σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο όποτε θα μπορείτε να καλείτε κόσμο και να περνάτε μαζί τον χρόνο σας. Επίσης τα ζωντανά χρώματα και οι μοναδικές λεπτομέρειες θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει, όπως ακριβώς θέλετε!

Καρκίνος (21 Ιουνίου με 22 Ιουλίου)

Είσαστε συμπονετικοί, άνετοι και αγαπάτε την αίσθηση που σας δίνει το σπίτι σας. Ένα εξοχικό όπως αυτά της Αγγλίας είναι απλά μοναδικό. Θέλετε το σπίτι σας να αποπνέει μια αίσθηση χαλάρωσης για την οικογένεια σας αλλά και τους φίλους σας.

Η συγκεκριμένη δομή θα σας δώσει ακριβώς αυτό το συναίσθημα που ψάχνετε. Επίσης, θα έχετε ένα δικό σας χώρο για να εκφράζεστε και να αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Θα έχετε την ηρεμία που θέλετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here