Μοναδικό Βελγικό στυλ διακόσμησης

Βελγικό στυλ διακόσμησης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Βελγικό στυλ διακόσμησης είναι απλό, πολυτελές και εμπεριέχει μια ανάμειξη από παλιά και νέα στοιχεία. Αποτελεί από μόνη της μια κατηγορία. Η Βέλγικη εσωτερική διακόσμηση είναι διαφορετική από το ‘Shabby chic style’.

Η δεύτερη κατηγορία μπορεί να μεταφραστεί σαν την παλαιά κομψότητα. Το Βελγικό στυλ διακόσμησης έχει ένα καθαρό στυλ και κομψότητα. Επίσης, χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά και τεράστια έπιπλα.

Βελγικό στυλ δικόσμησης τι είναι

Ένα Βελγικό δωμάτιο θα είναι πλούσιο και κομψό και θα διατηρεί την άνεση και θα είναι ένα φιλόξενο δωμάτιο. Το όλο ντεκόρ θα εμπεριέχει απλά, μοντέρνα και κομψά στοιχεία χωρίς να σημαίνει πως το δωμάτιο θα χάνει σε άνεση και ζεστασιά.

Το καλό με το Βελγικό στυλ διακόσμησης είναι ότι μπορείς να βάλεις την προσωπική σου πινελιά και να παίξεις με όποια στοιχεία θες.

Ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις

Τα ουδέτερα χρώματα είναι το χαρακτηριστικό στο Βελγικό στυλ διακόσμησης. Τα ουδέτερα χρώματα προσφέρουν ζεστασιά και μια ηρεμία στον χώρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλα τα ουδέτερα χρώματα είναι αυτά που ταιριάζουν σε αυτή την διακόσμηση.

΄βελγικό στυλ διακόσμησης ουδέτερες αποχρώσεις

Τα ουδέτερα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι αυτά που είναι φωτεινά και πλησιάζουν τις αποχρώσεις του ξύλου και της πέτρας. Όπως για παράδειγμα είναι το γκρι και το μπεζ.

Λινά – Λευκά είδη

Το λινό είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο στο Βελγικό στυλ διακόσμησης. Ένας τρόπος πουμπορείς να χρησιμοποιήσεις το λινό ή και τα λευκά είδη είναι τα παράθυρα και οι καναπέδες.

βελγικό στυλ διακόσμησης λινά

Οι λινές κουρτίνες προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση στον χώρο και δίνουν μια μοναδική αρμονία.

Στοιχεία της φύσης

Οργανικά υλικά όπως είναι το φυσικό ξύλο, τα κεραμικά είδη, και η πέτρα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο Βελγικό στυλ διακόσμησης. Ενώ σε αλλά διακοσμητικά είδη όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέραμε τα έχουν επεξεργαστεί και μετά χρησιμοποιήσει.

βελγικό διακοσμητικό στυλ στοιχεία φύσης

Σε αυτό το είδος διακόσμησης δεν υπάρχει καμία επεξεργασία. Αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά.

Τεράστια έπιπλα

Τα τεράστια έπιπλα έχουν συνήθως λινά καλύμματα αλλά το μυστικό είναι να μην υπάρχει παντού αυτό το ύφασμα. Επίσης, δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις πολλά τέτοια έπιπλα σε όλο το σπίτι. Μερικά μεγάλα κομμάτια θα σου δώσουν το στυλ που εσύ επιθυμείς.

βελγικό διακοσμητικό στυλ τεράστια έπιπλα

Πατίνα

Η πατίνα είναι σαφέστατα ακόμη ένα χαρακτηριστικό στο Βελγικό στυλ διακόσμησης. Η πατίνα είναι η οξείδωση των μετάλλων και η γυαλάδα στα ξύλινα έπιπλα που έχουν δημιουργηθεί με το καθάρισμα και το γυάλισμα μέσα στα χρόνια.

΄βελγικό στυλ διακόσμησης πατίνα

Αυτά τα στοιχεία μπορούν να θεωρηθούν και βίντατζ γιατί δίνουν μια πλούσια και μοναδική όψη στον χώρο. Οι αντίκες και το φυσικό ξύλο πολλών χρόνων ταιριάζουν απόλυτα.

Το παλιό συναντά το καινούργιο

Μαζί με την πατίνα μπορούν να συνυπάρχουν αρκετά μοντέρνα στοιχεία. Αυτός ο συνδυασμός δίνει δυναμικότητα σε αυτό το είδος διακόσμησης. Αυτή η ανάμειξη των δυο αυτών στοιχείων δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

βελγικό στυλ διακόσμησης παλαιό συναντά καινούργιο

Μπορείς επίσης να ταιριάξεις το βιομηχανικό στυλ και να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Φυσικό φως

Το φυσικό φως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που συμπληρώνει αυτό το στυλ. Το φυσικό φως κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο απαλά, ζεστά και πιο φιλόξενα από οτι είναι ήδη.

βελγικό στυλ διακόσμησης φυσικό φως

Άμα λάβουμε υπόψιν μας το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς φυσικά και οργανικά στοιχεία είναι απόλυτα λογικό το φως να είναι εξίσου, ίσως και περισσότερο σημαντικό στο να ολοκληρωθεί αυτό το είδος διακόσμησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here