Τα καλύτερα χρώματα για το 2019 & Benjamin Moore

Benjamin Moore
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα καλύτερα χρώματα για το 2019 και Benjamin Moore

Όταν μιλάμε για σχεδιασμό, λίγα πράγματα μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση όπως η απόχρωση ενός δωματίου. Το να διαλέξεις το τέλειο χρώμα για εσένα μπορεί να είναι πολύπλοκο. Όπως και να διαλέξεις και να πετύχεις την σωστή απόχρωση είναι δύσκολο.

χρώματα για το 2019

Τα καλά νέα; Η μπογιά δεν είναι μόνιμη και το να αναμείξεις τα χρώματα που εσύ θες δεν είναι καθόλου δύσκολο. Εάν θες να έχεις υπέροχα χρώματα τότε σου έχουμε τα καλύτερα τρέντς για το 2019.

Το λευκό είναι ακόμα της μόδας

Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι μια διαχρονική επιλογή. Η Αλεξάνδρα προτείνει ότι πλέον οι γκρι επιλογές που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας εδώ και αρκετά χρόνια θα αντικατασταθούν από τα ουδέτερα χρώματα τα οποία είναι πιο ζεστά.

χρώματα 2019 λευκό

Αυτή η υπέροχη τραπεζαρία έχει βαφτεί με τη μπογιά του Benjamin Moore και λέγεται Navajo White. Είναι ένα ιδανικό χρώμα που κάνει φέτος την μεγάλη επιστροφή. Αυτή την χρονιά χρησιμοποίησε ζεστούς τόνους από ουδέτερα χρώματα και δώσε στο δωμάτιο βάθος και διάσταση.

Hale Navy από τον Benjamin Moore

Αυτή τη χρονιά ο B.Moore παρουσίασε 15 αποχρώσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας όλο το 2019. Ένα από τα αγαπημένα μας; Είναι το Hale Navy, όπως βλέπουμε έχει χρησιμοποιηθεί στο χωλ αυτού στου σπιτιού.

Οι σκουρόχρωμοι τοίχοι είναι της μόδας εδώ και αρκετούς μήνες και θα παραμείνουν για αρκετό καιρό. Σίγουρα αγαπάμε τους φωτεινούς λευκούς τοίχους που κάνουν τους χώρους μεγαλύτερους αλλά τα βαθιά και έντονα χρώματα δίνουν μια μοναδική προσωπικότητά στον χώρο.

Hale Navy

Αυτό το χρώμα είναι μοναδικό, για το χωλ και το μπάνιο.

Beau Green από τον Benjamin Moore

Το Beau Green θα το δούμε σχεδόν παντού αυτόν τον χρόνο. Είναι κοντινό στο βαθύ ναυτικό μπλε. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα πλούσιο βαθύ πράσινο χρώμα το οποίο θα χαρίσει βάθος στον χώρο σου.

Beau Green

Αυτό το πράσινο προσφέρει μια χλιδή στον χώρο σου και δίνει και μια διαφορετικότητα. Ταιριάζει τέλεια με την τραπεζαρία, το γραφείο και το καθιστικό.

Head over heels από τον Benjamin Moore

Στο συγκεκριμένο μπάνιο έχουν χρησιμοποιήσει τρία από τα χρώματα του 2019 από την χρωματική παλέτα του B. Moore. Αυτή τη χρονιά θα δούμε αρκετές απαλές αποχρώσεις του ροζ σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

Head over heels

Το ροζ πλέον θεωρείται μοντέρνο και εκλεπτυσμένο χρώμα και δεν θα χρησιμοποιείται μόνο στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις είτε την κρεβατοκάμαρα, είτε το μπάνιο με μια απαλή ροζ απόχρωση χωρίς να θεωρήσεις ότι το δωμάτιο θα είναι κοριτσίστικο.

Το ψυχρό λευκό είναι ακόμη στο μόδα

Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψεις τις καθαρές αποχρώσεις του λευκού. Αυτό το δωμάτιο έχει βαφτεί με λευκό και αμέσως φωτίζει ολόκληρο το δωμάτιο και ο χώρος.

χρώματα για 2019 ψυχρό λευκό

Εάν θέλεις ένα ψυχρό λευκό τότε και το δωμάτιο πρέπει να είναι φωτεινό για να έχεις το αποτέλεσμα που εσύ θες. Ένα ψυχρό λευκό δωμάτιο βοηθάει στην αντανάκλαση του φυσικού φωτός και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το δωμάτιο είναι ακόμη μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here