Ιδέες για να ανακαινίσεις το υπόγειο σου: πριν και μετά!

υπόγεια πριν και μετά
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το υπόγειο θεωρείται ένας δύσκολος χώρος για να ανακαινίσεις. Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες για αυτό το λόγω αποθαρρύνονται και αφήνουν το υπόγειο σχεδόν όπως είναι χωρίς να το εκμεταλλεύονται. Αυτός όμως δεν σημαίνει πως το υπόγειο σου πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο.

Μπορείς να δεις τι θα ήθελες να κάνεις με το δωμάτιο να το φτιάξεις και να έχεις ένα ακόμη χρήσιμο δωμάτιο στο σπίτι σου. Μόλις δεις τις παρακάτω ανακαινίσεις είμαστε σίγουροι πως θα πάρεις πολλές ιδέες για να το ανακαινίσεις κι εσύ.

υπόγεια πριν και μετά

Μπορεί να είναι ένα μεγάλο εγχείρημα αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα υπόγειο το οποίο ήταν απλά τα θεμέλια.

Μετά: Ένα μοναδικό γραφείο

Εδώ βλέπουμε τον ίδιο χώρο ο οποίος μετατράπηκε σε γραφείο. Υπάρχουν ξύλινες κατασκευές και έντονα χρώματα, όπως και τα διακοσμητικά στοιχεία που αφορούν τα σπορ. Είναι ένας χώρος που δημιούργησε μια γυναίκα για τον άντρα της.

υπόγεια μετά

Πριν: Ξύλινη επένδυση

Το συγκεκριμένο υπόγειο ήταν αρκετά μεγάλο και είχες πολλές δυνατότητες για να γίνει ένας υπέροχος χώρος. Υπήρχε όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Η ξύλινη επένδυση χάλαγε ολόκληρο το υπόγειο. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να αφαιρεθεί η ξύλινη επένδυση και να τοποθετηθεί γυψοσανίδα.

υπόγεια πριν και μετά ξύλινη επένδυση

Μετά: ένα δωμάτιο για όλη την οικογένεια

Εδώ βλέπουμε την μεγάλη αλλαγή. Μετατράπηκε σε ένα όμορφο, άνετο και φωτεινό χώρο. Το κεντρικό κομμάτι όλου του δωματίου είναι ο βελούδινος καναπές σε ανθρακί απόχρωση.

υπόγεια πριν και μετά δωμάτιο για όλους

Είναι ένα δωμάτιο που μπορεί όλη η οικογένεια να συγκεντρωθεί, να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα τον χρόνο της.

Πρίν:Τρομακτικό και μη κατοικήσιμο

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά καλά πράγματα για αυτό το υπόγειο. Παρ’ όλα αυτά με λίγη καλή θέληση και φαντασία αυτό ο χώρος μετατράπηκε σε κάτι το μοναδικό.

υπόγεια πριν και μετά μη κατοικίσιμο

Μετά: Μεταμόρφωση

Εδώ βλέπουμε το πως μετατράπηκε το υπόγειο. Δημιουργήθηκαν μικροί χώροι για όλες τις ανάγκες. Ο μισός χώρος είναι για διασκέδαση και ο άλλος μισός για χαλάρωση. Επίσης, ο χώρος για εργασία χωρίστηκε και αυτός στα δύο για ‘αυτήν’ και για ‘αυτόν’.

υπόγεια πριν και μετά μεταμόρφωση

Πριν: Σπήλαιο

Παρόλο που αυτός ο χώρος ήταν αρκετά μεγάλος για να δημιουργήσει κάποιος ένα λειτουργικό δωμάτιο είχε και αρκετές δυσκολίες. Υπήρχε μια ενοχλητικά στενή πόρτα και ένας άξονας που κρεμόταν από το ταβάνι.

υπόγεια πριν και μετά σπήλαιο

Μετά: Το αγαπημένο μέρος για να περνάει κανείς το χρόνο του

Εδώ όπως βλέπουμε τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε αφρός σε σπρέι για να μονωθούν συγκεκριμένα σημεία στο υπόγειο. Μετά βάφτηκε, φτιάχτηκε και το πάτωμα, τοποθετήθηκαν και τα έπιπλα και το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά είναι μοναδικό. Είναι ένας υπέροχος χώρος.

υπόγεια πριν και μετά αγαπημένος χώρος

Πριν: Ανολοκλήρωτο

Αυτό το υπόγειο ήταν απλά ένας χώρος για παίζουν τα παιδιά και τίποτε άλλο. Το παν ήταν να βρεθεί χρόνος για να μεταμορφωθεί αυτό το υπόγειο σε έναν πιο λειτουργικό χώρο.

υπόγεια πριν και μετά ανολοκλήρωτο

Μετά: Ένα δωμάτιο για όλους

Αυτός ο χώρος απλά έγινε πανέμορφος. Ένας μεγάλος καναπές γωνία είναι ότι πρέπει για να κάθεται η οικογένεια μαζί και να περνάει το χρόνο της μαζί. Επίσης τοποθετήθηκαν φώτα τα οποία φωτίζουν ολόκληρο τον χώρο.

υπόγεια πριν και μετά μεγάλος χώρος

Με αυτόν τον τρόπο ένα άδειο δωμάτιο έγινε λειτουργικό και προσφέρει άνεση στην οικογένεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here