Αξεσουάρ σπιτιού που δίνουν μια μοναδική εικόνα

αξεσουάρ σπιτιού
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα αξεσουάρ σπιτιού είναι σημαντικά

Τα αξεσουάρ σπιτιού δίνουν προσωπικότητα στον χώρο. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που προσδίδουν ενέργεια στον χώρο. Μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τα άτομα που μένουν μέσα στο σπίτι αλλά και για το πως θα νιώσεις όταν θα είσαι μέσα σε αυτό.

Για παράδειγμα εάν έχεις έναν φοίνικα σε γλάστρα μέσα στο δωμάτιο, αυτό θα δημιουργήσει μια αίσθηση χαλάρωσης. Εάν για παράδειγμα κρεμάσεις μια αφίσα από μια συναυλία, οι καλεσμένοι σου θα καταλάβουν πως σου αρέσει η μουσική.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις πρέπει να είναι μόνο από μια κατηγορία. Μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς και να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

αξεσουάρ σπιτιού ιδέες

Μπορείς να διαλέξεις από φυτά, αντικείμενα μέχρι φώτα αλλά και έργα τέχνης. Ας δούμε διάφορα παραδείγματα από αξεσουάρ σπιτιού που μπορείς να πάρεις κι εσύ ιδέες.

Πρόσθεσε φυτά και λουλούδια για να δώσεις ζωντάνια και ενέργεια στον χώρο

Τα φυτά εντός του σπιτιού ξαναήρθαν στη μόδα. Θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας φυτά και λουλούδια που θα μας χαλαρώνουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κακτάκια, εσωτερική συκιά αλλά και άλλα μικρά φυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Μπορείς με αυτόν τον τρόπο να έχεις μια κατάσταση ζεν στο σπίτι σου. Μπορείς επίσης να έχεις διάσπαρτα φυτά σε όλα τα δωμάτια. Το καλό με τα φυτά και τα λουλούδια είναι πως βοηθούν να είναι ο αέρας καθαρός αλλά και να σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο όμορφα.

αξεσουάρ σπιτιού φυτά και λουλούδια

Όταν θα έρθει η ώρα να τα αγοράσεις να προσέξεις το πόσο φως υπάρχει σε κάθε δωμάτιο για να αγοράσεις τα φυτά που θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν στον χώρο.

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες είναι ένα από τα αξεσουάρ σπιτιού που παίζουν σημαντικό ρόλο στο δωμάτιο αλλά και τη διάθεσή μας. Μπορείς είτε να διαλέξεις πολύχρωμες ή μονόχρωμες κουρτίνες ή ακόμη να διαλέξεις στόρια από μπαμπού.

αξεσουάρ σπιτιού κουρτίνες

Τα συγκεκριμένα αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα στο σπίτι δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας. Εσύ θα επιλέξεις το πως θέλεις να είναι το δωμάτιο. Εσύ θα αποφασίσιες εάν οι κουρτίνες θα έχουν τον κεντρικό ρόλο στο δωμάτιο ή εάν θα έχουν δευτερεύον ρόλο.

Φωτισμός

Ο φωτισμός παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Από τις λάμπες μέχρι και τους πολυελαίους, ο φωτισμός μας φτιάχνει τη διάθεση. Χρησιμοποίησε λάμπες ή και ντίμερ, σε δωμάτια που θες να έχεις μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης.

αξεσουάρ σπιτιού φώτα

Εάν θες να το δωμάτιο να είναι πιο φωτεινό τότε χρησιμοποίησε περισσότερο φως με πολυελαίους. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν λάμπες και πολυέλαιοι σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις το καλύτερο για σένα και τον χώρο σου.

Πρόσθεσε χαλιά για βάθος και ζεστασιά

Πολλές φορές παραμελούμε το πάτωμα. Ένα υπέροχο χαλί όμως μπορεί να αλλάξει εντελώς έναν χώρο. Είναι ένα αξεσουάρ σπιτιού που απλά μεταμορφώνει όλο το δωμάτιο. Επίσης, ένα χαλί μπορεί να καλύψει ένα πάτωμα που μπορεί να μην βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.

αξεσουάρ σπιτιού χαλιά

Μπορείς να βρεις εκατοντάδες χαλιά σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι, πως όποιο χαλί και να διαλέξεις το μάτι θα περιπλανιέται στα σχέδια και στα χρώματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here