Τα δημοφιλέστερα χρώματα για το βάψιμο του τοίχου το 2022

0

Για να αναφέρω τον διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Carleton Varney, και όσον αφορά τα χρώματα για τον τοίχο του 2022 δεν πρέπει να έχουμε περιορισμούς. Το χρώμα είναι μαγικό και σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη ζωηρών αποχρώσεων για να διαλέξετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας.

Η επιμελήτρια χρωμάτων της Farrow & Ball, Joa Studholme, συμφωνεί με αυτό και πρόσφατα αποκάλυψε τις προβλέψεις της εταιρείας για την τάση των χρωμάτων τοίχων για το 2022, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από μια ζωντανή απόχρωση του κίτρινου που θα προσθέσει λίγη ηλιοφάνεια σε κάθε χώρο, σε ένα βαθύ, πλούσιο κόκκινο που θα κάνει κάθε δωμάτιο ακόμα πιο βασιλικό.

«Υπάρχει κάτι εγγενές ανθρώπινο στα χρώματα που μας ελκύουν για το 2022, καθώς και στον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε», είπε ο Studholme σε μια δήλωση. «Η διακόσμηση προχωρά μπροστά, αντλώντας έμπνευση από τον σεμνό χαρακτήρα του κόσμου της λαϊκής και χειροτεχνίας, χρησιμοποιώντας πέντε σημαντικές αποχρώσεις που εξυμνούν τις αρετές μιας απλής ζωής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό και σε οποιοδήποτε δωμάτιο».

Παρακάτω, δείτε τα πιο δημοφιλείς χρώματα τοίχου για το 2022, και σε συνδυασμό με μια εκπληκτική διακόσμηση για τους εσωτερικούς σας τοίχους θα δώσετε μια μοναδικότητα και θα σας αλλάξει και η διάθεση.

Μοναδικά χρώματα τοίχου για το 2022 (Βίντεο)

Breakfast Green Room

χρώμα breakfast room green

«Η χρήση ενός χρώματος τόσο στους τοίχους όσο και στις ξύλινες κατασκευές, όπως το ζωηρό Πράσινο Δωμάτιο Πρωινού, μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, συγκαλύπτοντας τα όρια του χώρου», εξηγεί ο Studholme.
Η τολμηρή χρήση αυτού του ενός χρώματος δημιουργεί επίσης ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για την τέχνη ή για έπιπλα.

Ερυθρό ή Incarnadine

ερυθρό χρώμα τοίχου
Η Studholme βρίσκει “μαγευτικό να βλέπει έναν εκλεκτικό συνδυασμό στυλ και χρωμάτων, που επιλέγεται όχι μόνο για απόλυτη ευχαρίστηση, αλλά ως μέρος ενός μεγάλου διακοσμητικού hack”, γι’ αυτό συμβουλεύει να συνδυάσει το Incarnadine με το School House White και το Breakfast Room Green.

School House White

School House White
Φυσικά, πρέπει πάντα να υπάρχει ένα λευκό χρώμα στο μείγμα! «Το School House White είναι παρωχημένο, διαχρονικό και οικείο, αλλά έχει μια λεπτή κομψότητα που το κάνει το τέλειο φύλλο για πιο έντονες αποχρώσεις, όπως οι ζωηροί τόνοι του Stone Blue».

Stone Blue

χρώμα τοίχου stone blue
Το Homeidea διαπιστώνει ότι οι πιο έντονες αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένων των “ζωντανών τόνων” του Stone Blue, συνεργάζονται καλά με χρώματα όπως το προαναφερθέν School House White.

Η ενσωμάτωση του Stone Blue σε μια επιλογή Full Gloss είναι «ιδανική για χρήση στα χρώματα τοίχου το 2022 και μπορεί να εισαχθεί με φειδώ και εκπληκτικούς τρόπους (ίσως σε μια πόρτα ή μια μονάδα κουζίνας) για να προσθέσει μια μοντέρνα αίσθηση με μια κατάλληλα vintage γεύση.”

Babouche

χρωματα τοιχου 2022
«Το 2022, θα απολαύσουμε φωτεινότερα χρώματα που προαναγγέλλουν την επιστροφή στην κανονικότητα», προβλέπει το Homeidea. «Ο χαρούμενος και ακομπλεξάριστος Babouche είναι ο τέλειος τόνος. Αν και τολμηρό, δεν μοιάζει ποτέ φανταχτερό ή υπερβολικό».

Τα δωμάτια που διαθέτουν Babouche φαίνεται να μοιάζουν ηλιόλουστα, ειδικά όταν συνδυάζονται με το διακριτικό School House White. Η ίδια η παλέτα έχει μια απλή, λαϊκή αίσθηση, αλλά η χρήση της στους τοίχους, το πάνελ μπάνιου και το δάπεδο δημιουργεί μια συνολική εμφάνιση που είναι απίστευτα εντυπωσιακή.

Συμπέρασμα

Το συμπέρασμα είναι πως πρέπει να τολμήσετε να δοκιμάσετε φανταχτερά χρώματα για τον τοίχο το 2022. Σαφώς και τα σκούρα χρώματα έχουν την χάρη τους, αλλά τα φανταχτερά και ανοιχτά χρώματα δίνουν ζωντάνια στο εσωτερικό του σπιτιού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here