Μοναδικές ιδέες Feng Shui για το 2019

0
feng shui

Το Feng Shui είναι αυτό που δημιουργεί την αρμονία μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Δημιουργεί την θετική ενέργεια και τις επιθυμητές αλλαγές που θέλουμε στην ζωή μας. Στο Feng Shui το 2019 είναι η χρονιά του χοίρου και σχετίζεται με την άνεση, τη λειτουργικότητα και αυτό είναι εφικτό με το να χρησιμοποιήσεις παστέλ και ουδέτερα χρώματα.

Feng Shui θετική ενέργεια

Μπορείς να συνδυάσεις πρακτικά στοιχεία στην εσωτερική διακόσμηση και να έχεις χρώματα που σε χαλαρώνουν, ουδέτερες υφές όπως και επίσης να χρησιμοποιήσεις ζεστές αποχρώσεις. Αυτά είναι κάποια από τα τρέντς για το 2019.

Σύμφωνα με το Feng Shui αυτή είναι η χρωματική παλέτα με τα 10 καλύτερα χρώματα για αυτή τη χρονιά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζεστές κίτρινες αποχρώσεις και σκούρο καφέ, χρυσαφή αποχρώσεις ροζ παστέλ αλλά και φωτεινό γκρι.

χρώματα φενγκ σουι

Feng Shui ιδέες θετική ενέργεια στους χώρους σου

1. Οι τυχεροί αριθμοί που βοηθάνε είναι το 4,6, και το 8. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτούς τους αριθμούς και να κρεμάσεις πχ 6 καδράκια στο μπάνιο σου όπως βλέπουμε εδώ ή οπουδήποτε θες εσύ. Μπορείς να τοποθετήσεις κεράκια, μαξιλάρια στους καναπέδες.

Φενγκ σουι θετική ενέργεια

2. Ομόρφυνε τα νοτιοανατολικά και βορειοανατολικά παράθυρα ή μέρη που έχεις στο σπίτι σου με αυτόν τον τρόπο θα φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου.

3. Χρησιμοποίησε χρώματα που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι θετικά και θα φωτίζουν όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του σπιτιού σου.

4. Επίσης χρησιμοποίησε φυσικά υλικά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Γενικά η δημιουργικότητα αυτή τη χρόνια είναι πολύ σημαντική.

5. Οι ξύλινες κατασκευές όπως είναι τα έπιπλα είναι καλοδεχούμενα. Γενικά τα γήινα χρώματα είναι σημαντικά για την αρμονία.

6. To καλό Feng Shui περιλαμβάνει το να έχεις ένα όμορφο εξωτερικό χώρο ο οποίος θα προσφέρει ηρεμία και θα είναι το καταφύγιο σου. Το ξύλο, το τούβλο, οι φυσικές πέτρες, τα στοιχεία που αποτελούνται από νερό είναι κάποια από αυτά που φέρνουν καλοτυχία.

7. Το 2019 είναι η χρονιά του χοίρου. Είναι συνδυασμένη με τη θηλυκή ενέργεια, την άνεση, την ηρεμία τα απαλά χρώματα στα δωμάτια και ότι έχει να κάνει με το φυσικό περιβάλλον.

τρόποι θετικής ενέργειας

8. Η μοναδικότητα είναι ένα ακόμη στοιχείο για τη φετινή χρονιά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να τα καταφέρεις. Μπορείς να φτιάξεις δικά σου πράγματα και να είσαι όσο πιο δημιουργικός γίνεται.

Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ σε ολόκληρο το σπίτι σου.

Πάντα αρχίστε με το χώρο σας πρώτα και πειραματιστείτε με την εφαρμογή του feng shui, μην το θεωρείτε ως την απόλυτη και απόλυτα ισχυρή γνώση.

Το φενγκ σούι δεν είναι θρησκεία, ούτε είναι προληπτικό σύνολο πεποιθήσεων. Tο φενγκ σούι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση της ενέργειας οποιουδήποτε χώρου. Αυτό, με τη σειρά του, βελτιώνει την ενέργεια των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται στον χώρο.

Ακολούθησε αυτές τις μικρές συμβουλές στο ντεκόρ σου το 2019. Προσπάθησε να βοηθήσεις τους άλλους, να είσαι φιλικός προς όλους και να ξεχάσεις τα λάθη σου.

Να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα της ζωής και να φροντίζεις το περιβάλλον και έτσι θα έχεις μια υπέροχη και τυχερή χρονιά. Να είσαι ήρεμος να νιώθεις αισιοδοξία και να εκτιμάς του φίλους σου και αυτή τη χρονιά να σκέφτεσαι πως όλα θα πάνε καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here