Οι καλύτερες ιδέες για να γυμναστείς στο σπίτι σου

0
γυμναστική στο σπίτι

Οι καλύτερες ιδέες για να κάνεις γυμναστική στο σπίτι σου

Μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου χώρο για να γυμνάζεσαι μέσα στο σπίτι ανέξοδα και ας μην έχεις κάποιο έξτρα δωμάτιο. Εάν έχεις μια γωνία στο σπίτι που είναι αρκετά μεγάλη για να γυμναστείς τότε μπορείς να μετατρέψεις αυτόν τον χώρο στο δικό σου γυμναστήριο.

χώρος για να γυμνάζεσαι

Μπορείς να εμπνευστής από τις ιδέες μας και να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό γυμναστήριο.

Οικογενειακό γυμναστήριο

Όπως βλέπουμε αυτό το δωμάτιο μετατράπηκε σε οικογενειακό γυμναστήριο. Πριν ήταν ένα σκοτεινό δωμάτιο και τώρα είναι ένα υπέροχο δωμάτιο με μπόλικο ήλιο όπου οι γονείς αλλά και τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

δωμάτιο γυμναστήριο

Σε αυτό το δωμάτιο οι γονείς μπορούν να γυμνάζονται καθώς τα παιδιά τους παίζουν ενώ τα βλέπουν ταυτόχρονα και έτσι δεν ανησυχούν. Στα αριστερά είναι τo γυμναστήριο και στα δεξιά είναι τα μέρος που θα απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά.

Γυμναστήριο στη σοφίτα

Βγάλε όλα αυτά τα παλαιά πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον και μετέτρεψε την σοφίτα σου σε ένα προσωπικό γυμναστήριο. Εδώ βλέπουμε μια αρκετά μεγάλη και φωτεινή σοφίτα που μετατράπηκε σε χώρο για γυμναστική.

σοφίτα γυμναστήριο

Γυμναστήριο με ρουστίκ στοιχεία

Αυτές οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες κάνουν αυτό το δωμάτιο που μετατράπηκε σε γυμναστήριο να αποπνέει ένα παλαιό χαρακτήρα. Ο τοίχος που είναι φτιαγμένος από τούβλα αλλά και τα δοκάρια είναι η επιτομή του βιομηχανικού στυλ.

ρουστίκ γυμναστήριο

Τα πατάκια τα οποία έχουν τοποθετηθεί κάτω από τα όργανα κρατούν το ξύλινο πάτωμα προστατευμένο.

Μοντέρνο εξοχικό

Εδώ βλέπουμε ένα ηλιόλουστο δωμάτιο που μετατράπηκε σε γυμναστήριο. Είναι χώρια από το υπόλοιπο σπίτι. Έχει βίντατζ φωτισμό, υπέροχο πάτωμα και έχει άπλετο χώρο για να γυμναστείς.

δωμάτιο γυμναστικής

Πως να δημιουργήσεις ένα γυμναστήριο στο σπίτι

Εδώ βλέπουμε ένα δωμάτιο το οποίο μετατράπηκε σε γυμναστήριο. Μπορείς εσύ να φτιάξεις το χώρο σου ακριβώς όπως εσύ θες για να γυμναστείς και να νιώθεις άνετα και ωραία σε αυτόν τον χώρο.

πως να φτιάξω γυμναστήριο

Εδώ οι τοίχοι στο μισό κομμάτι έχουν άσπρες ρίγες. Επίσης στο πάτωμα τοποθέτησαν πλακάκια από καουτσούκ. Επίσης προστέθηκαν ντουλάπια τα οποία δεν είναι ακριβά, ως αποθηκευτικός χώρος. Αυτό που κάνει το δωμάτιο μοναδικό είναι ο πάγκος αλλά και οι αφίσες στον τοίχο.

Γυμναστήριο στον κήπο

Εάν έχεις μια μεγάλη αυλή τότε μπορείς φτιάξεις το δικό σου προσωπικό γυμναστήριο. Εδώ βλέπουμε πως δημιουργήθηκε ένα δωμάτιο που είναι μόνο για γυμναστική. Διαθέτει τα πάντα και είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Γυμναστήριο στον κήπο

Στούντιο γιόγκα στο σπίτι

Μπορείς να μετατρέψεις το έξτρα δωμάτιο που υπάρχει στο σπίτι σε στούντιο γιόγκα. Ο μεγάλος καθρέφτης που έχει τοποθετηθεί βοηθάει στο να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Το χαλί το οποίο έχει τοποθετηθεί είναι ότι πρέπει για τα γυμνά πέλματα.

γιόγκα στο σπίτι

Αυτό το δωμάτιο είναι πλήρως οργανωμένο με όλα αυτά που χρειάζονται για να κάνεις γιόγκα. Το στοιχείο που κλέβει την παράσταση είναι η ταπετσαρία στο ταβάνι που δίνει μια ηρεμία σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Εξοπλισμός για γυμναστική στην κρεβατοκάμαρα

Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό ειδικά όταν θέλεις να γυμναστείς. Ακόμη και αν το διαμέρισμα σου είναι μικρό μπορείς να βρεις ένα μικρό χώρο για να γυμναστείς.

Εξοπλισμός για γυμναστική

Εδώ βλέπουμε ένα μικρό έπιπλο το οποίο περιλαμβάνει όλα τον απαραίτητο εξοπλισμό για να γυμναστείς. Υπάρχει και μια κουρτίνα που μπορείς να τραβήξεις για να έχεις τον προσωπικό σου χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here