Μοναδικές ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου αίθριο

μοναδικά αίθρια
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Άφησε τον φως να μπει

Τα αίθρια προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Είναι φιλόξενα και σε κάνουν να θέλεις να βγάλεις τα ρούχα σου να φορέσεις μια ρόμπα και να κουρνιάσεις σε μια πολυθρόνα απολαμβάνοντας το φως του ήλιου.

μοναδικά αίθρια φως

Εάν θες να βρεις ιδέες εμείς σου έχουμε τις καλύτερες. Μην ξεχνάς πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αίθριο με όποιο τρόπο θες εσύ. Μπορείς να το κάνεις τραπεζαρία, μπορείς να φτιάξεις ένα δωμάτιο για εσένα ή και ακόμη μπορείς να φτιάξεις ένα ατελιέ.

Δημιούργησε έναν άνετο χώρο

Μπορεί το αίθριο σου να είναι μικρό και πάλι όμως μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο χώρο για να απολαμβάνεις τα κοκτέιλ με τους φίλους σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έπιπλα από μπαμπού για να δώσεις μια μοντέρνα αλλά και βίντατζ εικόνα στο δωμάτιο.

μοναδικά αίθρια άνετος χώρος

Να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να έχεις ένα τεράστιο χώρο για να φτιάξεις το αίθριο σου.

Βεράντα που έγινε αίθριο

Εάν δεν έχεις τα χρήματα να φτιάξεις ένα αίθριο μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε την αποθήκη σου είτε να φτιάξεις το δικό σου αίθριο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Μπορείς να τοποθετήσεις ένα υπόστεγο και να βάλεις και τραπεζάκια και να προσθέσεις ότι χρώματα θες εσύ.

μοναδικά αίθρια βεράντα

Επίσης, μπορείς να βάψεις την αποθήκη σε όποια απόχρωση θες εσύ και να προσθέσεις μερικά παράθυρα (εάν δεν υπάρχουν) για να μπαίνει το φως. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις και φωτισμό και φυτά για να τελειοποιήσεις αυτόν τον πανέμορφο χώρο.

Λευκό και μαύρο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο αίθριο σου αντιθέσεις, όπως είναι το λευκό και το μαύρο. Μπορείς να προσθέσεις όσα φυτά θες εσύ και να κάνεις το δωμάτιο να είναι υπέροχο.

΄μοναδικά αίθρια λευκό και μαύρο

Το λευκό και το μαύρο δημιουργούν μια μοναδική αντίθεση και το φως που θα μπαίνει θα μετατρέπει τον χώρο σε μια υπέροχη όαση.

Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν

Εάν το αίθριο σου αποτελεί προέκταση του σαλονιού σου τότε μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Εάν έχεις και αψιδωτές πόρτες τότε μπορείς να κάνεις τον όλο χώρο να φαίνεται ευάερος και ευήλιος.

μοναδικά αίθρια μεγάλος χώρος

Επίσης μπορείς να προσθέσεις φυτά μπαμπού και για ένα υπέροχο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις μια κρεμαστή κούνια και να έχεις το προσωπικό σου καταφύγιο.

Δημιούργησε ένα εξωτερικό τζάκι

Εάν θες να χρησιμοποιείς το αίθριο σου και τους χειμερινούς μήνες τότε μπορείς να προσθέσεις ένα τζάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα χώρο που θα κάθεσαι όχι μόνο τους ζεστούς μήνες αλλά και τον χειμώνα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιείς συνέχεια το αίθριο.

μοναδικά αίθρια τζάκι

Μετέφερε το γραφείο σου

Εάν στη δουλειά σου χρειάζεται να δουλεύεις από το σπίτι τότε μπορείς να μεταφέρεις το γραφείο σου στο αίθριο. Μπορείς να κάνεις τις δύσκολες μέρες να φαίνονται όμορφες με το να δουλεύεις σε έναν όμορφο και ηλιόλουστο χώρο που θα σε εμπνέει.

Μπορείς να διαμορφώσεις το γραφείο σου με όποιον τρόπο θες εσύ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις wi-fi και μετά είσαι απόλυτα έτοιμος για να κάνεις όλες τις δουλειές που εσύ χρειάζεσαι.

μοναδικά αίθρια γραφείο

Μην ξεχνάς πως μπορείς να μετατρέψεις το αίθριο σε ότι εσύ χρειάζεσαι και επιθυμείς και μπορείς να προσθέσεις ότι χρώματα και αντικείμενα θες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here