Μοναδικές ιδέες για το τζάκι για να έχεις ένα ζεστό δωμάτιο

0
μοναδικές ιδέες για το τζάκι

Φανταστικές ιδέες για το τζάκι για όλα τα γούστα

Εάν θες να αλλάξεις ή να ανανεώσεις το τζάκι σου εμείς έχουμε τις καλύτερες ιδέες για το τζάκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε μάρμαρο είτε πλακάκια και απλά να εμπνευστείς και να φτιάξεις κάτι μοναδικό.

μοναδικές ιδέες για τζάκι

Πλακάκια

Αυτό το πανέμορφο τζάκι είχε δημιουργηθεί το 1980. Εδώ βλέπουμε πως μεταμορφώθηκε αυτός ο χώρος χρησιμοποιώντας μόνο πλακάκια. Χρειάστηκαν 34 πλακάκια για να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι πλακάκια

Πριν ξεκινήστε να φτιάξετε κι εσείς κάτι τέτοιο τότε πρέπει να αφαιρέσετε την γυψοσανίδα που υπάρχει από πάνω και αφού έχετε τοποθετήσει τα πλακάκια μπορείτε να προσθέσετε ένα ξύλινο ράφι. Όπως έχει γίνει σε αυτή την φωτογραφία.

Πως να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό τζάκι

Υπάρχουν φοβερές ιδέες για το τζάκι σου. Άλλη μια είναι να κατασκευάσεις αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα. Εδώ βλέπουμε πως έχει χρησιμοποιηθεί ένα πλακάκι σε μπλε και πράσινη απόχρωση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μεταμορφώνεται αυτό το μπεζ δωμάτιο. Τα πλακάκια αυτά μας θυμίζουν μωσαϊκό. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούργια πλακάκια.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι καλοκαιρινό

Εάν σου έχουν περισσέψει πλακάκια από παλιές κατασκευές μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά. Μετά μπορείς να βάλεις διάφορα φυτά και διακοσμητικά για να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πλακάκια σε Μαροκινό έντονο στυλ

Εδώ βλέπουμε ένα υπέροχο σαλόνι με ένα μποέμ στυλ και στο τζάκι έχουν τοποθετηθεί πλακάκια τα οποία έχουν Μαροκινό στυλ. Έχουν γεωμετρικό σχεδιασμό και ο όλος συνδυασμός παρόλο που έχει έντονα μοτίβα έχει μια υπέροχη ομοιομορφία.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι Μαροκινό πλακάκι

Βάψε τα πλακάκια πάνω από το τζάκι με τολμηρά χρώματα

Μπορείς να τραβήξεις την προσοχή βάφοντας τα πλακάκια του τζακιού με ένα έντονο τολμηρό χρώμα. Εδώ βλέπουμε ένα έντονο μπλε που συμπληρώνει υπέροχα όλο το δωμάτιο. Το κόλπο εδώ είναι να δώσεις μια υπέροχη χρωματική απόχρωση αντί να το βάψεις με ένα μόνο χρώμα.

Για να πετύχεις αυτή τη απόχρωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μέρος από μπλε μπογιά, άλλο ένα μέρος από λευκή μπογιά και τέσσερα μέρη νερού. Μπορείς να τα βάψεις χρησιμοποιώντας μια απλή βούρτσα.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι τολμηρό χρώμα

Τέλος, πριν στεγνώσει η μπογιά εντελώς μπορείς να περάσεις από πάω με ένα καθαρό πανί για να δώσεις την αίσθηση του σβησίματος. Όπως βλέπουμε υπάρχουν πολλές ιδέες για το τζάκι.

Δημιούργησε ένα δραματικό σαλόνι με τζάκι από μάρμαρο

Ένα υπέροχο μάρμαρο σε ανθρακί απόχρωση είναι ένας μοναδικός συνδυασμός. Ακόμη και η εστία είναι φτιαγμένη από την ίδια πλάκα. Τα έπιπλα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ταιριάζουν απόλυτα με το μινιμαλιστικό και τολμηρό συνδυασμό.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι μάρμαρο

Η κόκκινη πολυθρόνα δίνει μια μοναδική αίσθηση στο χώρο.

Πορσελάνινο πλακάκι που μοιάζει σαν φυσικό ξύλο

Αυτό το τζάκι λειτουργεί με αέριο. Ενώ το τζάκι μοιάζει να είναι ξύλινο μας ξεγελάει. Είναι ένα μοναδικό πορσελάνινο πλακάκι. Δεν είναι μια από τις υπέροχες ιδέες για το τζάκι; Τι λέτε;

μοναδικές ιδέες για το τζάκι πορσελάνινο πλακάκι

Υπέροχο τζάκι φτιαγμένο από τούβλο

Μπορείς να συνδυάσεις και να τοποθετήσεις στο τζάκι σου λευκά τούβλα που θα έχεις βάψει. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Επίσης για να δημιουργήσεις μια αντίθεση μπορείς να βάλεις μαύρη απόχρωση στο τζάκι και μαύρα πλακάκια με ρόμβους ακριβώς μπροστά από το τζάκι.

μοναδικές ιδέες για το τζάκι τούβλό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here