3 Ηλεκτρικές συσκευές κατά της αλλεργίας

0
συσκευές κατά αλλεργίας

Αν υποφέρετε από αλλεργίες, υπάρχουν 3 ηλεκτρικές συσκευές κατά τις αλλεργίας που προτείνουμε. Το κλειδί είναι να περιορίσετε όσο περισσότερο μπορείτε την σκόνη στο σπίτι σας. Σιγουρευτείτε ότι θα κοιτάξετε τα χαρακτηριστικά των συσκευών προσεκτικά για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μία σκούπα είναι στοιχειώδης ανάγκη για την απομάκρυνση της σκόνης / βρομιάς

Ενώ μπορεί να ξεσκονίζετε συχνά, η σκόνη δεν απομακρύνεται. Με το ξεσκόνισμα, μέρος της σκόνης μεταφέρεται στο πάτωμα και στα χαλιά σας. Η σκούπα είναι το βασικό εργαλείο καθαρισμού σε ένα σπίτι είτε έχετε αλλεργίες είτε όχι.

ηλεκτρική σούπα αλλεργία

Όμως πρέπει να επιλέξετε σωστά. Κοιτάχτε να έχει τα χαρακτηριστικά που ελαχιστοποιούν την δυνατότητα επανεκπομπής της σκόνης στον χώρο που καθαρίζετε. Καλό θα ήταν να έχει κλειστό κύκλωμα, σύστημα φιλτραρίσματος HEPA και καλή αναρρόφηση.

Δείτε πειρσσότερα άρθα για οικιακές συσκευές

Όσο για τις σκούπες με σακούλες ή σχεδιασμό χωρίς σακούλα, είναι καθαρά θέμα επιλογής σας. Κάποιοι προτιμούν να πετάνε την σακούλα με ασφάλεια, ενώ κάποιοι θέλουν την πιο ανέξοδη επιλογή του καθαρισμού του κάδου σκουπιδιών της σκούπας.

σκούπες με σακούλες

Αν είχαμε να διαλέξουμε μόνο μία από τις ηλεκτρικές συσκευές κατά της αλλεργίας, η σκούπα θα ήταν πάντα πρώτη στη λίστα καθώς είναι η πιο αποτελεσματική λύση. Ένα δεύτερο μικρό σκουπάκι χειρός, αποτελεί ευκολία για μικροδουλειές που χρειάζονται εύκολη και γρήγορη φορητότητα.

Ιονιστής / καθαριστής αέρα για καθαρότερη ατμόσφαιρα

Ιονιστής / καθαριστής
Ανεξάρτητα από το πόσο καθαρό κρατάτε το σπίτι σας, σκόνη και άλλα αλλεργιογόνα βρίσκουν τον δρόμο προς το εσωτερικό του σπιτιού σας. Ένας καθαριστής αέρα είναι το μεγαλύτερο όπλο σας στην καταπολέμηση κατά της αλλεργιογόνας σκόνης στον αέρα που αναπνέετε.

Αν είστε υπερβολικά αλλεργικός, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μία πιο ακριβή λύση για καθαρισμό όλου του σπιτιού. Ο ιονιστής αέρα, ενώ ανήκει στις ηλεκτρικές συσκευές κατά της αλλεργίας, δεν αρκεί για ολόκληρο το σπίτι. Χρησιμοποιήστε τον στα δωμάτια που περνάτε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας (και νύχτας).

ο ιονιστής αφαιρεί και τις κακές μυρωδιές

Εκτός από καθαρισμό του αέρα, ο ιονιστής αφαιρεί και τις κακές μυρωδιές. Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό αν έχετε κατοικίδια ή καπνίζετε μέσα στο σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, φροντίστε να καθαρίζετε το φίλτρο συχνά για να εξασφαλίσετε καλύτερη λειτουργία και μακροζωία της συσκευής.

Βελτιώστε τα επίπεδα υγρασίας με έναν υγραντήρα

Υπάρχουν μοντέλα υγραντήρων για όλο το σπίτι, που μπορούν να τοποθετηθούν στο υπάρχον δίκτυο αεραγωγών. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο με μικρούς φορητούς υγραντήρες δωματίου. Με το φορητό μοντέλο μπορείτε να προσθέσετε υγρασία μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

υγραντήρας

Διαλέχτε έναν υγραντήρα με διάφορες ρυθμίσεις στην ταχύτητα για μεγαλύτερη ευελιξία. Πολύ σημαντικό είναι η σωστή χρήση. Τυχόν υπερβολές θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα και θα απαιτηθεί η χρήση αφυγραντήρα ως αντίμετρο. Αγοράστε ένα υγρόμετρο ώστε να ρυθμίζετε τον υγραντήρα σας σοφά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here