10 Εντυπωσιακά Χρώματα για μια Μοναδική Τραπεζαρία

τραπεζαρία χρώματα
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αυτά τα τολμηρά χρώματα μπορούν να σου εγγυηθούν ότι θα μετατρέψουν την τραπεζαρία σου σε ένα μοναδικό δωμάτιο.

Διακόσμηση με Ένταση

Το δωμάτιο της τραπεζαρίας είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενήσετε τις δικές σας μοναδικές γιορτές, όπως ένα μεσημεριανό τραπέζι με την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για όλες αυτές τι συγκεντρώσεις;

xrwmata gia tin trapezaria

Οι ιδέες με τα εντυπωσιακά χρώματα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω θα μετατρέψουν την τραπεζαρία σου σε κάτι το μοναδικό που όλοι θα θαυμάζουν.

Σκούρο Καφέ

Αυτό το σκούρο καφέ χρώμα αγκαλιάζει αυτούς τους τοίχους και βοηθάει στην αρμονία με όλα τα ξύλινα έπιπλα που υπάρχουν στο δωμάτιο. Μπορείς να επεκτείνεις αυτό το σκούρο χρώμα στο γείσο αλλά και στα παράθυρα.

καφέ τραπεζαρία

Με τη χρήση αυτού του χρώματος σε αυτά τα σημεία θα υπάρχει μια ομοιομορφία. Επίσης μπορείς να κρατήσεις το ταβάνι λευκό για να δώσεις επιπλέον αέρα στον χώρο.

Βαθύ Πορτοκαλί

Αυτή η απόχρωση που θυμίζει καραμέλα, είναι ένα ζεστό κόκκινο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην τραπεζαρία σου και να καλείς τους φίλους σου. Επίσης δίνει και μια πιο μοντέρνα αίσθηση ειδικά άμα το συνδυάσεις με απλά διακοσμητικά κομμάτια.

τραπεζαρία πορτοκαλί

Το ανοιχτόχρωμο δάπεδο και ο φυσικός φωτισμός θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί η ισορροπία στο δωμάτιο για να μην δείχνει τόσο έντονο.

Βαθύ Μπλε

Αυτό το μοναδικό μπλε είναι μια ανάμειξη από γκρι και μαύρο χρώμα. Μπορείς να βάψεις τους γείσους με λευκό χρώμα όπως και την κουπαστή. Τα έπιπλα μπορούν να έχουν χρώμα έντονου μπλε και να συνδυάσεις λευκά είδη αλλά και αποχρώσεις του καφέ όπως είναι ο espresso.

τραπεζαρία σκούρο μπλε

Αυτό θα το κάνεις για να δείχνει ακόμη πιο προσιτό το δωμάτιο.

Το Πράσινο του Μήλου

Αυτό το χρώμα μπορεί να τονίσει την τραπεζαρία σου και να δώσει μια νέα ματιά στο δωμάτιο. Όταν αυτό το χρώμα φτάνει μέχρι το ταβάνι, όπως φαίνεται και εδώ, μπορεί να φέρει ισορροπία στο χώρο ειδικά αν έχεις σκούρα έπιπλα αλλά και πάτωμα.

τραπεζαρία πράσινο χορταριού

Ο καλεσμένος θα μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εστιάσει στο ανοιχτόχρωμο ταβάνι και να προσέξει το υπέροχο φωτιστικό που θα έχεις τοποθετήσει.

Λεμονί

Αυτή η τολμηρή απόχρωση είναι αρκετά απαλή αλλά αν συνδυαστεί όπως βλέπουμε στη φωτογραφία με μαύρο και λευκό τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο. Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν λευκά στοιχεία.

τραπεζαρία λεμονί

Τα λευκά στοιχεία όπως το τραπέζι, το πάτωμα και το ταβάνι αλλά και τα μαύρα όπως οι καρέκλες, τα διακοσμητικά και οι κορνίζες παίρνουν μια άλλη υπόσταση. Έχουν μια φιλόξενη και φυσική ζεστασιά.

Βαθύ Κόκκινο

Πολύ πριν από την κεντρική θέρμανση οι Αμερικανοί βοηθούσαν στο να ανεβεί η θερμοκρασία με το να βάφουν τους τοίχους με ακριβές κόκκινες μπογιές. Ο συνδυασμός με το λευκό κάνει το δωμάτιο να δείχνει όχι μόνο κλασικό αλλά και άνετο.
τραπεζαρία βαθύ κόκκινο

Ανθρακί – Μώβ

Οι τόνοι του μπλέ-βιολετί δίνουν μια ζωντάνια σε αυτό το δαμασκηνί δωμάτιο. Αυτή η απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί με ανοιχτόχρωμα έπιπλα και ξύλινα πατώματα. Όπως τα βλέπουμε εδώ μπορούν να μετατρέψουν έναν άνετο χώρο σε πιο μεγαλειώδη και πιο προσωπικό.
τραπεζαρία ανθρακί-μωβ

Τιρκουάζ

Το απαλό μπλε και το σκούρο καφέ είναι ένας δοκιμασμένος συνδυασμός. Το μπλε όμως αλλάζει την ισορροπία όταν είναι λίγο πιο έντονο. Με αυτό τον τρόπο, ένα ψυχρό δωμάτιο μπορεί να φαίνεται ακόμη πιο όμορφο.
τραπεζαρία τιρκουάζ

Πράσινο του Χορταριού

Αυτό το χρώμα είναι ένας συνδυασμός σμαραγδί και του λαδί. Είναι απλά ένα υπέροχο χρώμα με το οποίο οι καλεσμένοι σου θα χαλαρώσουν. Παρόλο που είναι ένα βαθύ χρώμα προκαλεί μια άνεση και μια οικειότητα και μπορεί να συνδυαστεί με απαλές αποχρώσεις και λευκά διακοσμητικά στοιχεία.
τραπραπεζαρία πράσινο χορταριού

Ζεστό Γκρι

Το γκρι μπορεί να θεωρείται ουδέτερο χρώμα. Μπορεί όμως να θεωρηθεί είτε ζεστή είτε ψυχρή απόχρωση ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία που θα συνδυαστεί. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ είναι το καφέ το οποίο έχει συνδυαστεί και με άλλες ζεστές αποχρώσεις που δημιουργούν μια ζεστασιά.
τραπεζαρία ζεστό γκρί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here