Ξανθιά γυμνάστρια, 6 χρόνια στο πλευρό του: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα & ο τρίτος γάμος

0

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ηθοποιός, καλλιτέχνης, κιθαρίστας και παρουσιαστής, ο οποίος έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Ο ηθοποιός είναι ένα από τα βασικά μέλη της μουσικο-κωμικής μπάντας “Άγαμοι Θύται” μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρούλα Μανισάνου και Θοδωρή Αθερίδη.

Δημήτρης Σταρόβας: Όσα εξομολογήθηκε για την σύντροφό του
Ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει δύο γάμους. Η πρώτη σύζυγος του είναι η Ρούλα Μανισάνου, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται», την οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 26 ετών. Από το δεύτερο απέκτησε μία κόρη, την Εβελίνα και με τη σύζυγό του χώρισαν όταν η κόρη τους ήταν μόλις 8 μηνών.

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας διατηρεί δεσμό με τη γυμνάστρια, Άννα Σταθάκη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα όταν τον είχε επισκεφθεί στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί μετά από παράσταση. «Την Άννα μου την έστειλε ο Θεός» είχε εξομολογηθεί για την αγαπημένη του ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, το έχω κάνει άλλες δύο φορές. Επειδή μου αρέσει να κάνω πράγματα για τους άλλους και ξέρω ότι το έχει στο μυαλό της, όσο φεμινίστρια και απελευθερωμένη κι αν φαίνεται, θα το κάνουμε. Δεν μπορούμε να τα αποβάλουμε αυτά. Γι’ αυτήν θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Θα παντρευτώ την Αννα. Γιατί όχι;», έχει δηλώσει στην εφημερίδα Real News για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και τρίτη φορά με την αγαπημένη του.

πηγή: enimerotiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here