5 Μοναδικά Κομμάτια για Ένα Μικρό Σαλόνι

0
μικρο σαλόνι

Μπορεί στο σπίτι σου να έχεις ένα μικρό σαλόνι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει στυλ ή να είναι λειτουργικό ακριβώς όπως και ένα μεγάλο σαλόνι. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πέντε κομμάτια για μικρά σαλόνια τα οποία θα κάνουν το χώρο σας να φαίνεται όχι μόνο μεγαλύτερος αλλά και υπέροχος.

Φωτιστικά

Ο δραματικός φωτισμός μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου σου, αλλά ένα φωτιστικό όπως αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με αυτό το φωτιστικό κερδίζεις χώρο γιατί δεν είναι τοποθετημένο στο πάτωμα αλλά και σου τραβάει το βλέμμα.

μικρό σαλόνι φωτιστικό

Καναπές

Μπορεί η ιδέα του να αγοράσεις έναν μεγάλο καναπέ να ακούγεται παράλογη αλλά είναι εξαιρετική. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία αυτός ο μεγάλος καναπές αγκαλιάζει το δωμάτιο αλλά και γεμίζει το χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να καλείς φίλους στο σπίτι χωρίς να ανησυχείς για το που θα κάθονται.

καναπές για μικρό σαλόνι

Μεγάλο κάθισμα με μαξιλάρια

Με μια πρώτη ματιά το να έχεις κάτι μεγάλο μέσα σε ένα μικρό χώρο μπορεί να μην φαίνεται ιδανικό. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις σαν τραπεζάκι και να ακουμπάς όχι μόνο τον καφέ σου αλλά και ποτά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα δίσκο για να τα ακουμπήσεις επάνω.

μικρό σαλόνι μεγάλο κάθισμα με μαξιλάρια

Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν έξτρα καθιστικό όταν σε επισκέπτονται οι φίλοι σου. Με το να χρησιμοποιήσεις τον δίσκο δεν θα μαζεύονται πράγματα πάνω στο τραπεζάκι όπως γίνεται συνήθως και το δωμάτιο θα είναι πάντα τακτοποιημένο και καθαρό.

Τραπεζάκι του καφέ

Εάν θες οπωσδήποτε να έχεις ένα τραπεζάκι του καφέ τότε ένα τραπεζάκι που είναι ακρυλικό ή γυάλινο είναι ότι πρέπει. Με αυτό τον τρόπο, το τραπεζάκι θα είναι ενσωματωμένο στο δωμάτιο χωρίς να τραβάει τα βλέμματα. Αρκεί βέβαια να μην το φορτώσεις με πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

μικρό σαλόνι τραπεζάκι καφέ

Μεγάλοι Πίνακες

Μπορεί να φαίνεται παράλογο που σας λέμε να προσθέσετε μεγάλα αντικείμενα στο μικρό χώρο αλλά όμως είναι κάτι που δουλεύει. Το να γεμίσεις το χώρο με μικρά αντικείμενα είναι κάτι όμορφο αλλά σίγουρα θα μείνει ένα σημείο που δεν θα έχει κάτι και θα φαίνεται άδειο. Ένα μεγάλο έργο τέχνης όμως θα δώσει έμφαση στο δωμάτιο και θα αναδείξει τον χώρο σας και είναι αυτό που ακριβώς θέλουμε.

μικρό σαλόνι μεγάλοι πίνακες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here