7 υπέροχες DIY ιδέες για το μπάνιο!

λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δημιούργησε το μπάνιο που θες με τον δικό σου τρόπο

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις και να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου. Υπάρχουν πολλές DIY ιδέες για το μπάνιο σου, είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο που θα προσθέσουν χαρακτήρα στο μπάνιο σου.

Μπορεί να προσθέσεις ένα νεσεσέρ, ένα μαρμάρινο πάγκο ή μια κουρτίνα μπάνιου που θα έχεις φτιάξει εσύ. Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Απλά άφησε την φαντασία σου ελεύθερη.

Φτιάξε τον δικό σου νεροχύτη με βιομηχανικό στυλ

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σωλήνες τις οποίες μπορείς να βάψεις με σπρέι στο χρώμα που θες. Δεν είναι πολύ ακριβά τα υλικά για να τα αγοράσεις. Μπορείς να κάνεις συνδυασμό λευκού με χρυσό και να βάψεις και τα πόδια που θα στηρίζουν τον νιπτήρα για ομοιομορφία.

Παλέτα για να οργανώσεις το μακιγιάζ σου

Ένας άλλος τρόπος για να οργανώσεις το μακιγιάζ σου στο μπάνιο είναι να χρησιμοποιήσεις μια παλέτα. Οι ξύλινες παλέτες είναι ιδανικές. Μπορείς να τοποθετήσεις μια ξύλινη τάβλα για να διαχωρίσεις τα επίπεδα.

Μπορείς να κάνεις ένα φινίρισμα στο ξύλο και να το βάψεις από πάνω. Επίσης μπορείς να κολλήσεις βαζάκια πάνω για να τοποθετήσεις τα πινέλα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς.

Νεροχύτης και DIY πάγκος

Άλλη μια από τις φανταστικές DIY ιδέες για το μπάνιο είναι η εξής. Η αποδόμηση δεν είναι μόνο για το φαγητό. Μπορείς και πάλι να φτιάξεις ένα βιομηχανικό στυλ. Μπορεί για παράδειγμα να φαίνεται ένα μέρος του νιπτήρα.

Γύρω γύρω μπορείς να βάλεις μια ξύλινη επένδυση για να τον πλαισιώσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 χαλκοσωλήνες μια για να βγάζει ζεστό νερό και μια κρύο νερό και εσύ θα τα αναμιγνύεις. Και όμως είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις.

Μινιμαλιστική διάθεση με DIY φωτιστικά

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις DIY φωτιστικά στο μπάνιο. Μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο ξύλο να το σκαλίσεις και να του δώσεις το σχήμα που θες. Σε κάθε κλαδί μπορείς να προσθέσεις τη λάμπα και να δημιουργήσεις το δικό σου φωτιστικό.

Επίσης μπορείς να δώσεις ακόμη μια υπέροχη πινελιά στο μπάνιο σου βάζοντας σαν χερούλι ένα χοντρό σκοινί. Το σκοινί σε συνδυασμό με το φωτιστικό δίνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Μπάνιο διακοσμημένο με κορμούς δέντρων

Άλλη μια από τις DIY ιδέες για το μπάνιο είναι να χρησιμοποιήσεις κορμούς δέντρων. Οι κορμοί θα πρέπει να είναι στο ίδιο μέγεθος, δεν χρειάζεται να υπάρχει μεγάλη ομοιομορφία όμως.

Μπορείς να ανοίξεις τρύπες και να περάσεις τους σωλήνες για τον νεροχύτη και θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα υπέροχο μινιμαλιστικό μπάνιο προσθέτοντας έναν απλό καθρέφτη για να υπάρχει ένα φοβερό αποτέλεσμα.

Μπουφές που μετατράπηκε σε νεροχύτης

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα έπιπλα για να φτιάξεις έναν νεροχύτη αντί να τα πετάξεις. Ο μπουφές μπορεί να μετατραπεί σε τουαλέτα. Έχεις την δυνατότητα να βάλεις διπλούς νιπτήρες και να έχεις ένα μοναδικό και ασυνήθιστο αποτέλεσμα που όλοι θα λατρέψουν.

Όπως είδαμε υπάρχουν πολλές DIY ιδέες για το μπάνιο. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και θα έχεις ένα υπέροχο και μοναδικό αποτέλεσμα που όλοι θα θαυμάζουν χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here