8 Πανέμοφα DIY τραπέζια για εντός και εκτός σπιτιού

diy τραπέζια
λέβητες baxi
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σου αρέσει δεν σου αρέσει να κάθεσαι μέσα στο σπίτι σου, καλό είναι αυτές τις ώρες που περνάς να τις περνάς ευχάριστα και ξεκούραστα. Θα πρέπει το σπίτι να είναι ένα μέρος που θα σε κάνει να επιστρέφεις σε αυτό με προσμονή και χαρά.

Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι το DIY (Do it yourself) έχει γίνει απίθανη μόδα και πέρα από αυτό σου γεμίζει τον ελεύθερο σου χρόνο με δημιουργία. Φτάνει να έχεις λίγο χρόνο και όρεξη μπορείς να κατασκευάσεις απόθανα πράγματα για το σπίτι σου και τον κήπο σου. Πράγματα που πραγματικά θα δώσουν μια απίθανη νότα στο Desing.

Το Homeidea στο συγκεκριμένο άρθρο, μάζεψε για εσάς τα 10 ομορφότερα κατά την άποψη μας τραπέζια για σπίτι και τον κήπο που σίγουρα όμοια τους δεν έχετε ξανά δει. Κάποια από αυτά είναι εύκολα στην κατασκευή τους και κάποια πολύ δύσκολα.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε για το πως να τα κατασκευάσετε αυτά τα diy τραπέζια, παρά μόνο θα σας δώσουμε τις ιδέες.

Έτοιμοι; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1. Τραπέζι για το Grill
Κατασκευάστε ένα τροχήλατο καροτσάκι από κέδρο με αντοχή στο σάπισμα. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο ράφια για την εύκολη μεταφορά των συστατικών μπάρμπεκιου στο αίθριο. Το καλάθι έχει επίσης μια μεταλλική ράβδο για κρεμαστά σκεύη.
τραπέζι για γκριλ

2. Τραπέζι καθηστικού από ξύλινη πόρτα
Έχετε μια ξύλινι πόρτα σε κάποια αποθήκη ή και μέσα στο σπίτι σας που θέλετε να την αλλάξετε; Σίγουρα να ΜΗΝ την πετάξετε διότι μπορείτε να φτιάξετε ένα απίθανο τραπέζι για το σπίτι σας.
τραπέζι από ξύλινη πόρτα

3. Τραπέζι για τον κήπο και την αυλή (πικ νικ)
Η ρουστίκ γοητεία και η ανθεκτικότητα αυτού του ακατέργαστου τραπέζιού από κέδρο δεν φθείρετε με το πέρασμα του χρόνο, αλλά βελτιώνεται.
ξύλινο diy τραπέζι κήπου

4. Τραπέζι από σωλήνες και ξύλο
Ένα μοναδικό τραπέζι με βιομηχανικό design, το οποίο είναι κατασκευασμένο από σωλήνες αερίου ή και σωλήνες από μπρούντζο και ξύλο.
τραπέζι από σωλήνες και ξύλο

5. Ξύλινο διακοσμητικό τραπέζι από κομμάτι σκάλας
Δώστε μια άλλη νότα στην είσοδο του σπιτιού σας με αυτό το μοναδικό τραπεζάκι το οποίο “αγκυρώνει” στον τοίχο και είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι σκάλας.
τραπέζι από κομμάτι σκάλας

6. Τραπέζι εξωτερικού χώρου από τσιμέντο με βρύα τύρφης και περλίτη
Ένα υπαίθριο τραπέζι που μπορεί να αντέξει τον σκληρότερο χειμώνα. Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι ένα μίγμα που συνδυάζει τσιμέντο με βρύα τύρφης και περλίτη, το οποίο ζυγίζει λιγότερο από το σκυρόδεμα.
τραπέζι από ξύλο και τσιμέντο

7. Πλαϊνό τραπεζάκι για τον καναπέ σας
Αυτή η ιδέα για ένα πλαϊνό τραπέζι είναι τόσο λειτουργική και οπτικά ελκυστική. Προσθέστε κάποια ρουστίκ προφορά στο σαλόνι σας με ένα βολικό κομμάτι πολυλειτουργικών επίπλων.
πολυλειτουργικά έπιπλα

8. Τραπέζι από σανίδα πεύκου
Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο τραπέζι με μόνο βασικές δεξιότητες ξυλουργικής. Αγοράστε μια ανθεκτική σανίδα πεύκου κομμένη σε διαστάσεις της επιλογής σας. Στη συνέχεια, κάντε τα πόδια του τραπεζιού σε ένα ύψος που σας ταιριάζει. Βιδώστε τα πόδια στη σανίδα μετά το τρίψιμο της.
τραπέζι από πεύκο

Τις περισσότερες φορές νομίζω είναι προτιμότερο να φξτιάξετε μόνοι σας diy τραπέζια για το σπίτι ή τον κήπο σας και ας είναι και λίγο ακριβότερο το κόστος κατασκευής, παρά να αγοράσετε ένα τυποποιημένο το οποίο χωρίς αμφιβολία θα είναι εξίσου όμορφο, αλλά ΔΕΝ θα είναι μοναδικό.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει, αφιερώστε λίγο χρόνο και χρήματα και δημιουργήστε κάτι μοναδικό. Να είσαστε σίγουροι ότι θα σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση από ότι θα το αγοράζατε.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας μην ξεχάσετε να κάνετε μια κοινοποίηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λέβητες baxi

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here