9 Αντικείμενα που θα κάνουν το σπίτι σου πιο άνετο

0
άνετο σπίτι

Αξίζει να δημιουργήσεις ένα άνετο σπίτι που θα θες να περνάς το χρόνο σου όχι μόνο εσύ αλλά και οι φίλοι σου. Για αυτό θα πρέπει το σπίτι σου να είναι φιλόξενο και ζεστό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα μοναδικό καταφύγιο που δεν θα θέλεις να φύγεις ποτέ. Ας δούμε κάποιους από αυτούς τους τρόπους.

Πρόσθεσε πολλές και διαφορετικές υφές

Όταν έχεις διαφορετικές υφές στο άνετο σπίτι σου δημιουργείτε μια αίσθηση άνεσης. Μπορείς να συνδιάσεις διαφορετικά είδη και υφές. Μπορείς να συνδυάσεις μαξιλάρες, βελούδινα μαξιλαράκια, πλεκτά και ότι άλλο σας αρέσει σαν υφή. Κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει το πολύ 3-4 διαφορετικές υφές και όχι παραπάνω.

άνετο σπίτι διαφορετικές υφές

Χαλιά

Τα χαλιά είναι ένας μοναδικός τρόπος για να δώσεις χαρακτήρα στο δωμάτιο. Με τα χαλιά μπορείς να ζεστάνεις ένα δωμάτιο αλλά και να δημιουργήσεις ένα οπτικό ενδιαφέρον. Μπορείς να βρεις διαφορετικά είδη από πολύ φτηνά μέχρι και πολύ ακριβά. Εάν θεωρείς ότι το δωμάτιο είναι άδειο, ένα καλό χαλί θα κάνει την διαφορά.

άνετο σπίτι χαλιά

Κουβέρτες

Φυσικά κάθε κρεβάτι χρειάζεται σεντόνια και μαξιλάρια για να είναι άνετο. Μπορείς να κάνεις όμως το κρεβάτι σου ακόμη πιο ζεστό και άνετο προσθέτοντας πολλαπλές κουβέρτες ή και κουβερλί από διάφορες υφές. Σκέψου πότε πήγες σε μαγαζιά με διακόσμηση και ξετρελάθηκες χαζεύοντας τα κουβερλί.

άνετο σπίτι κουβερλί

Φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξεις ένα υπέροχο χώρο. Μπορείς είτε να τοποθετήσεις αρκετά φυτά στον χώρο είτε να βάλεις λίγα σε άδειες γωνίες του σπιτιού ή και στην βιβλιοθήκη. Με αυτόν τον τρόπο οι λευκοί άδειοι χώροι θα είναι πράσινοι και όμορφοι και θα έχεις ένα όμορφο και άνετο σπίτι.

άνετο σπίτι φυτά

Έργα τέχνης

Εάν οι τοίχοι σου είναι άδειοι μπορείς να αγοράσεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά αφίσες ή και έργα τέχνης. Μπορείς να πας σε διάφορα μαγαζιά ακόμη και τοπικές γκαλλερί και να επιλέξεις κάποια έργα τέχνης που σου αρέσουν.

άνετο σπίτι έργα τέχνης

Αγόρασε όμοια σκεύη

Πέρα από το μπόχο στυλ που επικρατεί σε ένα τραπέζι που έχει διαφορετικά πιάτα, μπωλ και ποτήρια μπορεί να υπάρχει και ομοιομορφία. Την επόμενη φορά που θα καλέσεις τους φίλου σου για φαγητό μπορείς να έχεις όμοια σκεύη.

άνετο σπίτι όμοια σκεύη

Τοποθέτησε λουλούδια

Τα φρέσκα λουλούδια ή ακόμη και τα αποξηραμένα δίνουν μια όμορφη νότα στο άνετο σπίτι σου. Μπορείς να τοποθετήσεις βάζα σε διαφορετικά μεγέθη και με διαφορετικά λουλούδια και να φτιάξεις τις δικές σου συνθέσεις.

άνετο σπίτι λουλούδια

Μπορείς να τα τοποθετήσεις στο κομοδίνο, στο τραπεζάκι του καφέ και οπουδήποτε εσύ θεωρείς ότι θα ομορφύνει τον χώρο. Ένα φρέσκο μπουκέτο με λουλούδια πάντα μας φτιάχνει την διάθεση.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις ποτέ από το σπίτι σου. Εάν θέλεις να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο σκέψου το πόσες όμορφες αναμνήσεις θα δημιουργήσεις μαζί του. Μπορεί βέβαια να μην βρεις όλα σου τα παπούτσια αλλά θα έχεις ένα υπέροχο σπίτι με ένα υπέροχο κατοικίδιο.

άνετο σπίτι κατοικίδια

Πόμολα

Άλλος ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξεις το σπίτι σου είναι τα χερούλια και τα πόμολα. Μπορείς να προσθέσεις κρυσταλλικά πόμολα και αμέσως θα αλλάξει όλος ο χώρος. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Μπορείς να διαλέξεις διαφορετικά σχέδια για κάθε πόρτα. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις.

άνετο σπίτι πόμολα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here