Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Διάστημα

0

Κόσμοι πέρα από κάθε φαντασία

Ψάχνεις ένα διακοσμητικό θέμα για το παιδικό δωμάτιο που δεν είναι συνηθισμένο; Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά εάν επιλέξεις σαν θέμα το διάστημα. Είναι ένα ουδέτερο θέμα, είναι υπέροχο και μπορείς να το διαμορφώσεις με όποιο τρόπο εσύ επιλέξεις.

Αυτό το θέμα διακόσμησης διεγείρει το μυαλό αλλά και την φαντασία. Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά μοτίβα και να χρησιμοποιήσεις την επιστήμη και την τεχνολογία για να εμπλουτίσεις το θέμα με το διάστημα.

Είναι ένα μοτίβο που μπορεί να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε πολλά πράγματα. Είτε εμπνευστείς από τον έναστρο βραδινό ουρανό, είτε από τους πλανήτες το παιδικό δωμάτιο με θέμα το διάστημα είναι απλά υπέροχο.

Βίντατζ διαστημικοί αγώνες

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ρουστίκ ξύλινη επένδυση, όπως και έντονες κόκκινες αποχρώσεις. Μπορεί επίσης όλο αυτό να συνδυαστεί με μια τοιχογραφία από καρτούν που να είναι ρετρό.

Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει μια βίντατζ διάθεση που μας θυμίζει προηγούμενη δεκαετία με θέμα το διάστημα. Αυτό το δωμάτιο τραβάει την προσοχή όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μεγάλων.

Δωμάτια με θέα

Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις μια ρεαλιστική τοιχογραφία με τη Γη. Μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό τον τρόπο ένα ιδιαίτερο δωμάτιο με μια υπέροχη θέα.

Μπορείς να συνδυάσεις τολμηρά χρώματα, μοντέρνα έπιπλα και να εμπεριέχονται και πινελιές από βιομηχανικά μοτίβα. Εάν επιλέξεις το συγκεκριμένο θέμα θα φτιάξεις μια δημιουργική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Φωτεινό και μοντέρνο

Έχεις επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα είναι όχι μόνο κομψός αλλά και φωτεινός. Μπορείς να τοποθετήσεις μια τοιχογραφία με αστερισμούς την οποία θα συνδυάσεις με διακριτικά αξεσουάρ.

Εάν θέλεις να γίνεις ακόμη πιο δημιουργικός μπορείς να τοποθετήσεις ένα περιστρεφόμενο φως που θα είχνει μοναδικό, όπως είναι και το διάστημα. Το λευκό και μαύρο χαλί δένει απόλυτα με αυτόν τον συνδυασμό.

Στην άκρη του κόσμου

Αυτός ο μοντέρνος χώρος δένει υπέροχα με αυτό το σύγχρονο ντεκόρ. Η ταπετσαρία με τις πορτοκαλί αλλά και τις μπλε αποχρώσεις δίνει μια μοναδική αίσθηση σε αυτό το παιδικό δωμάτιο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε σαν ταπετσαρία τραβήχτηκε από ένα μέλος της NASA στον διεθνή σταθμό. Τι πιο υπέροχο και πρωτότυπο από αυτό.

Απλή ταπετσαρία με αστερισμούς

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε μια ταπετσαρία με το διάστημα, υπάρχει κι άλλη λύση. Μπορείτε να φτιάξετε εσείς μια ακριβώς όπως εσείς την θέλετε. Αυτή η ταπετσαρία με τους αστερισμούς δημιουργήθηκε μέσα σε ένα απόγευμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μολύβι, χάρακας, έναν μαρκαδόρο σε ασημένιο χρώμα και πολύ φαντασία. Αυτό που κάνει αυτό το αποτέλεσμα μοναδικό, είναι το γεγονός πως μπορεί να κάτσει όλη η οικογένεια μαζί και να περάσει τον χρόνο της δημιουργικά. Τι πιο όμορφο από αυτό;

Ένας γαλαξίας γεμάτος χρώματα

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα του να βάψεις το ταβάνι και να τοποθετήσεις φωτάκια που θα κρέμονται. Αυτό θα δίνει μια τρισδιάστατη μοναδική αίσθηση όπωε έιναι ακριβώς και στο διάστημα. Μπορείς να προσθέσεις, πλανήτες, φεγγάρια, αστερισμούς, κομήτες και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό και υπέροχο που ξεπερνάει την φαντασία.

Τους πλανήτες, τους αστερισμούς και τους κομήτες μπορείτε να τα φτιάξετε οικογενειακός και να τα κρεμάσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί και θα θαυμάσετε το αποτέλεσμα σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here