Υπέροχο Μαροκινό ντεκόρ για το σπίτι σου

0
Μαροκινό ντεκόρ

Το Μαροκινό ντεκόρ θα φέρει έναν αέρα κομψότητας στο δραματικό στυλ του μποέμ. Λαμβάνοντας υπόψιν την Αφρικανική χώρα στην οποία χρησιμοποιούν φαναράκια, σχέδια, και εκλεπτυσμένες πινελιές.

Σαφέστατα υπάρχουν και σπίτια που χρησιμοποιούν μακραμέ και κρόσσια στη διακόσμηση τους. Υπάρχουν βέβαια και σπίτια που χρησιμοποιούν μόνο μποέμ διακόσμηση και όταν τα βλέπεις είναι λες και ανακάλυψες μια χώρα μακρινή που δεν είχε ανακαλυφθεί ποτέ.

Μποέμ με μια παγκόσμια ανατροπή

Το ανέμελο μποέμ στυλ γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό στο χώρο της διακόσμησης και μπορεί να έχει πολλές και διαφορετικές μορφές. Έχουν δημιουργηθεί χώροι όπως ήταν το 1970 οι οποίοι είναι γεμάτοι από βίντατζ κομμάτια.

ντεκόρ μποέμ

Όλα αυτά είναι στοιχεία που έχουν πάρει από το Μαροκινό στυλ. Εδώ βλέπουμε το La Mamounia Marrakech από τη Μαρτίνα που εξερευνάει ένα χώρο με συνδυασμό πολλών στοιχείων.

Είναι ένα στυλ που μπορείς να ενσωματώσεις στο ντεκόρ που ήδη έχεις μέσα στο σπίτι σου και είναι ενας τρόπος για να ζεστάνεις την καρδιά αλλά και να τραβήξεις την προσοχή των καλεσμένων σου. Ας δούμε πως μπορείς κι εσύ να ενσωματώσεις το Μαροκινό στυλ στη διακόσμηση σου.

Χρησιμοποίησε Μαροκινό ύφασμα στα μαξιλάρια σου

Το Μαροκινό στυλ έχει τολμηρά σχέδια και χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο επίσης μπορείς να σιγουρευτείς ότι το όλο στυλ είναι Μαροκινό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγα στοιχεία για αρχή όπως είναι στα μαξιλαράκια του καναπέ και στο κρεβάτι.

Μαροκινό ύφασμα

Όπως βλέπουμε εδώ η Bettina Brent χρησιμοποίησε καλύμματα με υπέροχα σχέδια για τα μαξιλαράκια της.

Χρησιμοποίησε Μαροκινό χαλί

Τα πολυτελή χαλιά με σχέδια είναι ένα ακόμη ένα σήμα κατατεθέν της Μαροκινής διακόσμησης. Πολλοί ισχυρίζονται ότι όταν ένα σπίτι δεν έχει Μαροκινό χαλί τότε η διακόσμηση δεν έχει τελειώσει.

Μαροκινό ντεκόρ Μαροκινό χαλί

Τα σχέδια του ρόμβου είναι ένα πολύ συνηθισμένο σχέδιο αυτών των χαλιών. Ακριβώς όπως βλέπουμε σε αυτήν εδώ την φωτογραφία.

Τοποθέτησε πλακάκια με Μαροκινά σχέδια

Τα πλακάκια με διαφορετικές έντονες αποχρώσεις είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Τραβάνε την προσοχή είτε τα έχεις τοποθετήσει στο μπάνιο, στο σαλόνι ή την κουζίνα. Μπορεί να είναι μαύρο με λευκό, μπλε και λευκό.

Μαροκινά σχέδια πλακάκια

Όπως βλέπουμε σε αυτήν την φωτογραφία τα πλακάκια του μπάνιου τραβούν αμέσως το βλέμμα.

Γίνε τολμηρός

Η Μαροκινή διακόσμηση σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις όσο τολμηρός εσύ επιθυμείς. Η Μαροκινή διακόσμηση σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις μεγάλα, περίτεχνα σχέδια, έντονα χρώματα και πολλές λεπτομέρειες που η μια διαδέχεται την άλλη.

marokino ntekor

Αυτό το σαλόνι έχει επιλέξει καλύμματα για τα μαξιλαράκια του καναπέ, ένα τραπεζάκι του καφέ που είναι χαραγμένο στο χέρι, ένα υπέροχο χαλί με τρομερά χρώματα και ταπετσαρία τοίχου που κάνει όλο το δωμάτιο να έχει ένα υπέροχο ομοιόμορφο ενιαίο σύνολο.

Χρησιμοποίησε Μαροκινό πουφ

Τα πουφ υπάρχουν στην Μαροκινή παράδοση εδώ και εκατοντάδες χρόνια και χρησιμοποιούνται ως σκαμπό στο σαλόνι. Μπορείς να βρεις και να αγοράσεις εύκολα τέτοια με τα οποία μπορείς να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα τη διακόσμηση στο σαλόνι σου.

Μαροκινό στυλ

Αυτό το πουφ που έχει προστεθεί σε αυτό το σαλόνι δένει υπέροχα με τον υπόλοιπο καναπέ στον οποίο έχουν προσθέσει μαξιλάρια καναπέ με κρόσσια, και κάποια έντονα σχέδια και το χαλί όπως βλέπουμε που έχει σχήματα ρόμβου!

Χρησημοποιήστε αυτό το απίθανο Μαροκινό ντεκόρ και δώστε μια άλλη όψη στην διακόσμηση του σπιτιού σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here